x


  • EUR
    4.8734
    USD
    4.1566
string(8) "economie"

Florin Cîțu, mesaj pentru PSD: Acest guvern a scos taxele introduse de voi!

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a lansat o serie de reproșuri la adresa PSD și a Guvernelor precedente, într-o postare pe Facebook.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.09.2020, 15:27

„Semne bune. Socialiștii delirează. Degeaba încercați, tovarăși, cu tot felul de scenarii apocaliptice pentru anul viitor. Nu vă mai crede nimeni. Acest guvern a scos taxele introduse de VOI. Mai mult, ați introdus taxe când economia globală era ok. Asta da ticăloșie”, a scris Cîțu pe Facebook.

 

„Să recapitulăm. Am eliminat supraacciza la combustibil și imediat a SCĂZUT prețul la pompă pentru TOȚI românii. Am eliminat una dintre cele mai perverse taxe, supraimpozitarea contractelor part-time. Cât de ticăloși să fiți să-i taxați pe oameni pentru veniturile pe care nu le au? Atât de ticăloși. Am eliminat TVA defalcat. O tâmpenie de sistem. Doar niște tovarăși fară niciun fel de educație economică puteau să inventeze așa ceva. Dar nimic din ce ați făcut nu a fost la fel de nociv că OUG 114. Ați pus în genunchi o economie întreagă doar pentru că urâți tot ce înseamnă sector privat. A fost o ordonanță scrisa cu ură. O ordonanță menită să distrugă tot ce reprezintă sector privat în România. Am elimiant TOATE taxele introduse de voi prin această ordonanță nenorocită. Toată lumea știe deja. Am eliminat taxele pe care voi le-ați introdus. Acestea sunt fapte. Nu sunt scenarii. Asta face o guvernare liberala. Am eliminat taxe, am redus dobânzile, am scăzut inflația – aka guvernare liberală”, a explicat Cîțu.