AcasăPoliticFlorin Cîţu susține că guvernarea PSD face țara de râs: „Doar plecarea...

Florin Cîţu susține că guvernarea PSD face țara de râs: „Doar plecarea ne mai salvează

Fostul premier Florin Cîţu atacă, vineri, într-o postare, Partidul Social Democrat, afirmând că activitatea PSD la guvernare duce la umilirea României pe pieţele internaţionale şi doar plecarea PSD de la guvernare ne mai salvează, pentru că ”Ministerul de Finanţe ne îngroapă în datorii la dobânzi astronomice şi doar falimentul ne mai scăpă”.

”Activitatea PSD la guvernare duce la umilirea României pe pieţele internaţionale. Dobânda platită ieri de MF-PSD pentru cele 3,75 miliarde dolari este cea mai mare dobândă platatita vreodată de statul român pentru dolari ( PNL se împrumuta la dobânda negativă în 2020 şi 2021, alte vremuri)”, a scris fostul premier pe Facebook.

De ce se grăbeşte MF-PSD să împrumute 20 de miliarde lei

Florin Cîţu continuă: ”Şi ca să fie insulta şi mai mai mare, cu o zi mai devreme Ungaria s-a împrumutat la dobânzi mai mici cu un punct procentual. Nu ştiu dacă a mai fost vreodată aşa umilită România pe pieţele internaţionale”.

”Doar plecarea PSD de la guvernare ne mai salvează. MF-PSD ne îngroapă în datorii la dobânzi astronomice şi doar falimentul ne mai scăpă. Nu există atâtea venituri din taxe pentru a acoperi incompetenţa PSD la MF”, mai spune senatorul PNL.

Cîţu mai spune ”de ce se grăbeşte MF-PSD să împrumute 20 de miliarde lei în prima săpătămână din an”. ”Vă spun eu. Pentru că dobânzile şi preţurile vor continua să crească şi în 2023. Vezi ce face MF-PSD nu ce spune”, mai scrie parlamentarul liberal. 

Ultimele Articole