FLORIN CÎȚU s-a dus în VAMA VECHE când nu mai e nimeni!

0
29

UPTADE: „Am venit la puțin timp după răsărit, dar mai încerc, poate-l prind data viitoare, pe plajă”, a spus Florin Cîțu, care speră ca vremea bună să țină cu turiștii, iar „sezonul estival să se prelungească măcar cu două-trei weekenduri”.

El a purtat un tricou cu iconica trupă Motorhead!

 

 

 

Primul Ministru Florin Cîțu și ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu au postat duminică dimineață imagini și scurte videoclipuri în care arată cât de puțini turiști se mai află acum la mare. Premierul a urcat pe contul său de Instagram două clipuri video în care prezintă liniștea din Vama Veche, punând chiar un emoticon care exprimă tăcerea.

La rândul său, Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor și preşedintele filialei din Gorj a PNL, a postat și el fotografii peste care a scris locul unde au fost realizate: terasa localului Expirat din Vama Veche.

Mai mulți lideri PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu au fost și ei în această vară la Vama Veche. Marcel Ciolacu chiar a postat o poză din Vama Veche în care apare alături de fostul premier Sorin Grindeanu, cu mesajul: ”Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

Premierul Florin Cîțu le-a transmis imediat, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, “Vacanță frumoasă până în 2028”.

Premierul Cîțu a declarat, pe 26 iulie, că nu a fost pe litoral în acest an şi nu a făcut plajă deoarece nu a avut timp, dar a adăugat că în curând va merge la Vama Veche.

 

Sursa foto: Facebook/stiripesurse.ro