FLORIN IORDACHE, mesaj halucinant despre “erorile” din rapoartele Comisiei de la Veneţia

0
FLORIN IORDACHE, mesaj halucinant despre “erorile” din rapoartele Comisiei de la Veneţia

Florin Iordache se substituie Parlamentului în totalitate şi spune că “Parlamentul salută corecturilefăcute de către Comisia de la Veneţia la unele erori din propriul raport privind legile justiţiei”, dar promite, totuşi, că o parte dintre recomandări vor fi preluate în viitoare proiecte legislative.

 

Fostul ministru “Altă întrebare” a cărui celebră OUG 13 a scos în stradă milioane de românia studiat atent rapoartele Comisiei şi a găsit “alte erori şi afirmaţii nefondate”.

 

“De asemenea, Parlamentul României salută corecturile făcute de Comisia de la Veneţia a unor erori cuprinse în avizul preliminar privind modificările la legile justiţiei, însă constată că o serie de alte erori şi afirmaţii nefondate au rămas în respectivul raport, ceea ce-i slăbeşte obiectivitatea“.

 

Florin Iordache insistă pe ideea că experţii Comisiei de la Veneţia “au fost induşi în eroare de către o parte dintre reprezentanţii autorităţilor române cu care s-au întâlnit”.

 

Iordache acuză informaţiile false primite de experţi de la autorităţile române pe tema imixtiunii serviciilor de informaţii în justiţie.

 

Articolul integral pe REALITATEA.NET