Fondatorul UiPath, ministrul Cercetării şi Dezvoltării, Ciprian Teleman, vicepreşedintele Telus , a summitul de tehnologie Scale-Up Europe, găzduit de Emmanuel Macron

0
27
Fondatorul UiPath, ministrul Cercetării şi Dezvoltării, Ciprian Teleman, vicepreşedintele Telus , a summitul de tehnologie Scale-Up Europe, găzduit de Emmanuel Macron

Vigroux, vicepreşedinte al Telus pentru Europa, Marketing şi Comunicare Corporativă, a afirmat, într-o postare pe Facebook că este o onoare să fi fost invitat la summitul  Scale-Up Europe.

”Iniţiat de preşedintele Emmanuel Macron, Scale-Up Europe este un apel de unire a forţelor ăn jurul start-upurilor, pentru a întări suveranitatea Europei în domeniul tehnologiei şi pentru realizarea coeziunii sociale, precum şi a tranziţiei climatice”, a scris Vigroux.

Acesta a arătat că a avut ocazia să întâlnească persoane care inspiră, între care fondatori de companii unicorn şi oficialităţi guvernamentale.

”Felicitări fondatorului UiPath Daniel Dines şi ministrului român Ciprian Teleman, care au repreentat România alături de mine”, a mai scris Vigroux.

Acesta a mulţumit pentru ospitalitate gazdelor evenimentului, preşedintele Emmanuel Macron, Cedric O, Roxanne Varza, Kat Borlongan şi Gregoire Martinez.

Şi ministrul Cercetării Ciprian Teleman a scris pe Facebook că Scale-Up Europe este un grup care îşi propune ca în 2030 Europa să aibă 10 companii evaluate la 100 miliarde €. Grupul adună startup-uri europene precum Bolt şi Blablacar dar şi corporaţii multinaţionale precum BMW.

”Ieri, la Palatul Élysée, grupul a prezentat 21 de recomandări preşedintelui Macron pentru a ajuta la apariţia giganţilor tehnologici locali. Planul va intra în agenda digitală a Franţei pentru preşedinţia Consiliului UE din ianuarie 2022”, a scris Teleman miercuri pe Facebook,