AcasăEconomieFortnite revine pe iPhone şi iPad

Fortnite revine pe iPhone şi iPad

Fortnite poate fi jucat pe iPhone şi iPad, prin intermediul serviciului de streaming GeForce Now, al celor de la Nvidia.

Ca orice serviciu de streaming pentru jocuri disponibil în cadrul ecosistemului Apple, jocurile oferite, inclusiv Fortnite, pot fi jucate doar în browser-ul Safari.

Asta pentru că Apple nu permite serviciilor de streaming pentru jocuri să folosească o aplicaţie dedicată, prin care să fie accesate jocurile. Apple obligă producătorii să treacă toate jocurile prin App Store.

Fortnite a dispărut de pe dispozitivele Apple în august 2020, când au început disputele dintre Epic şi producătorul iPhone-ului.

Serviciul GeForce Now este lansat acum în stadiu beta, cei interesaţi putându-se trece pe o listă de aşteptare. Un număr mic dintre doritori vor primi, cândva în cursul acestei luni, acces la serviciu şi jocurile incluse.

GeForce Now este singurul serviciu de streaming pentru jocuri unde este disponibil Fortnite. Producătorul Epic nu a vrut să aibă de a face cu giganţii americani care oferă servicii de streaming, precum Google, Microsoft sau Amazon.

Ultimele Articole