Fosta patroană de magazine, devenită manager de spital, a angajat un mecanic auto ca administrator

0
12
Fosta patroană de magazine, devenită manager de spital, a angajat un mecanic auto ca administrator

Unitatea medicală este condusă de o juristă care a lucrat, până nu demult, ca administrator al magazinelor familiei.

 

 

 

Florin Cîțu, deranjat de liderii de sindicate: Cum se întâmplă că sunt aceiași de 30 ani?

 

 

După ce a fost delegată manager de președintele Consiliului Județean Călărași, Laura Stamate a numit în funcția de administrator al spitalului un consilier local PSD din comuna Dor Mărunt, cunoscut pentru experiența în mecanică auto, notează Digi24.ro.

 

 

Liderii UE discută despre introducerea pașapoartelor de vaccinare, pentru a revigora turismul

 

 

 

Nici activitatea sindicală din spital n-a rămas nepolitizată. Liderul sindical al spitalului de Psihiatrie Săpunari, afiliat SANITAS, este chiar președintele filialei PSD Lehliu Sat.

 

Săptămâna trecută, Digi24 a prezentat situația Spitalului de Psihiatrie Săpunari, manageriat, din ordinul președintelui Consiliului Județean Călărași, de o membră PSD specializată în administrarea magazinelor proprii din Lehliu Gară și comuna Dor Mărunt. Este vorba despre Laura Stamate, absolventă a facultății de Drept din cadrul universității Spiru Haret.

 

Laura Stamate, managerul spitalului de psihiatrie Săpunari: Dacă dumneavoastră aveți această capacitate de a judeca ce este moral și imoral… sunteți liber să…

 

Reporter: Păi eu v-am întrebat unde ați mai profesat. Mi-ați spus că în cadrul societății dumneavoastră!

 

Laura Stamate: Nu vă răspund la niciun fel de probleme, domnul președinte al Consiliului Județean a spus că va face o conferință în viitorul apropiat. Este păcat că aveți un brand, Digi24, de renume, și este păcat că procedați la o astfel de situație.

 

După difuzarea reportajului, la redacția Digi au ajuns diverse informații scrise și audio care scot la iveală politizarea acută a unității sanitare de psihiatrie.

 

reportajul integral aici: