Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, senatoarea Gabriela Crețu, crede că politicianului i s-a înscenat totul

Senatoarea Gabriela Crețu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu, prins în flagrant când lua o mită de 1,25 de milioane de lei, crede că fostului deputat, acum președinte de consiliul județean al celui mai sărac județ din țară, i s-a înscenat totul și, mai mult, nici nu are o avere așa mare.

Gabriela Crețu, aflată la al patrulea mandat de parlamentar din partea PSD, care a răbufnit după ce și ea a fost exclusă din partid, a avut și o intervenție la Antena 3, în care a susținut că lui Dumitru Buzatu, care nici nu e așa de bogat, i s-a înscenat totul.

„Reacția noastră, a celor din PSD Vaslui… suntem toți în ședință. E clar: credem că președintelui nostru de organizație i s-a înscenat totul. Chiar dacă ar fi adevărat, nu înțeleg de ce am eu o responsabilitate în acest moment. Suntem despărțiți de mai bine de 20 de ani și divorțați legal din 2015. Am o relație colegială, lucrăm împreună. De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit 33 de ani?”, a afirmat senatoarea, citată de Hotnews.

În plus, ea susține că nu știa nimic de afacerile fostului soț și nu crede că acesta are așa mare avere.

„Am condus campanii, am câștigat eu personal cinci dintre ele, eu fiind la al cincilea mandat. Eu nu știu nimic despre afacerile lui. Avea ferma la care lucra foarte mult, dar era administrată de altcineva, conform legii. Alte lucruri nu știu că nu-l întreb pe fostul meu soț ce face în fiecare zi. De ce mă întrebați pe mine despre averea lui? Faceți aceeași eroare ca PSD. Nu cred că are așa mare avere. Numărați metri pătrați. Dar de ce mă întrebați pe mine?”, a spus ea, conform sursei citate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri