Fostul fotomodel Romică Andrei Baciu este noul ministru interimar al Sănătății. S-a lansat pozând în chiloți! /FOTO

0

Fostul fotomodel Romică Andrei Baciu este noul ministru interimar al Sănătății. Înainte de a deveni doctor și a urma o carieră politică, actualul secretar de stat a fost model în anii studențieei. Poze cu el în lenjerie intimă l-au făcut să piardă postul de ministru al MS în 2015.

După refuzul lui Dan Barna de a fi interimar la Sănătate, atribuțiile de ministru al Sănătății fuseseră preluate ieri de Florin Cîțu. Până când colegii din coaliția de guvernare vor hotărî un nou ministru, premierul țării, l-a delegat să preia atribuțiile de ministru interimar la MS pe secretarul de stat Andrei Baciu. Medicul devenit popular în urma altei propuneri de numire a sa în fruntea aceluiași minister, în 2015.

Mugur Mihaescu revine pe sticlă, dar la televiziunea din orășelul său, Voluntari

Fostul fotomodel Romică Andrei Baciu este noul ministru interimar al Sănătății

În urmă cu șase ani, Dr Romică Andrei Baciu a avut poate cea mai scurtă carieră de ministru. La scurt timp după ce premierul Cioloș l-a propus, doctorul a fost efectiv linșat mediatic din pricina unor poze din adolescența sa, perioadă când a fost fotomodel și a prezentat lenejerie intimă. Între timp, dr Baciu (care s-a specializat în chirurgie cardiovasculară în Franța) și-a evidențiat aptitudinile profesionale lucrând la multe proiecte de sănătate. În guvernul Orban, fostul premier l-a numit pe Romică Andrei Baciu vicepreședinte al Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea.

”Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii”, sunt declarațiile premierului de la Palatul Victoria.

Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Pe fondul menținerii restricțiilor, vedetele muzicii noastre fug în țări mai relaxate