x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a ieșit la mall cu noua iubită. Nu se mai ascunde!

În vreme ce Anca Țurcașiu își plânge divorțul prin piese triste, într-un resort turistic de pe litoral, fostul soț al solistei și-a scos noua iubită la mall .La nici două luni de când cântăreața a anunțat divorțul de medicul Cristian Georgescu, acesta zâmbește, fericit, în brațele unei blonde care i-a readus aminte cum este să fii îndrăgostit.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.09.2020, 11:30

Paparazii au susprins primele imagini cu noua iubită a lui Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț Ancăi Țurcașiu timp de 22 ani.

Medicul stomatolog s-a întâlnit la mall cu tânăra respectivă, care se pare că are și un copil, potrivit Cancan.ro. Micuțul pare apropiat de Cristian Georgescu, îl trage de nas, îl cheamă la joacă, iar mama lui asistă, entuziasmată, la aceste scene ludice.

Pe 20 iulie 2020, Anca Țurcașiu anunța că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Solista a scris un mesaj plin de suferință pe car el-a postat pe Facebook.

 

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!“, a scris Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împeună un băiat în vârstă de 21 ani.