AcasăMoney&PeopleFostul supermodel internațional Gina Chirilă a înlocuit catwalk-ul cu o afacere de...

Fostul supermodel internațional Gina Chirilă a înlocuit catwalk-ul cu o afacere de care este mândră: ”Sunt foarte fericită!”

Supermodel cu o carieră internațională impresionantă, după ce a coborât de pe podiumurile de modă, Gina Chirilă a ales să-și continue munca în domeniul frumuseții și bunului gust vestimentar.

Frumoasa soție a lui Bogdan Vlădău, care a prezentat pentru mari branduri la evenimente de renume în mari metropole, amintim Hong Kong, Milano, Paris ori New York va călca pe catwalk, pe viitor, doar în calitate de designer vestimentar.

Căci fostul model de recunoaștere internațională (28 de ani) a preferat să iasă din lumina reflectoarelor pentru a poregăti minuțios o afacere personală, cu care are planuri mari, propriul atelier de haine.

Gina Chirilă a înlocuit catwalk-ul cu o afacere de care este mândră! ”Sunt foarte fericită!”

Fost supermodel internațional, faimoasa Gina Chirilă a înlocuit catwalk-ul cu o afacere! ”Lucrez mult la brandul meu”

”Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple. Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine”, spune Gina Chirilă care, superstițioasă, se zgârcește să dea detalii despre propriul atelier. ”Ne bazăm, în primul rând, pe mătase ca material principal, fiind preferatul meu, iar creațiile îmbină exact viziunea pe care o am asupra luxului: simplitate și calitate. Fac asta cu mare plăcere și, din aceste motive, mi-e greu să vorbesc despre ea ca fiind o afacere. Este o combinație reușită între muncă, pasiune și creativitate”, adaugă fostul model internațional.

În urmă cu doi ani, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinții unei frumoase fetițe.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.