x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(8) "justitie"

Fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, șef la Transgaz: Sergiu Lascu câștigă lunar aproximativ 11.600 de lei

Neașteptat, dar adevărat. Fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este șef la una dintre cele mai prejudiciate companii de stat. Sergiu Lascu deține funcția de director adjunct în cadrul Transgaz, Societatea Națională de Transport de Gaze Naturale din Mediaș, scrie WowBiz.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.02.2016, 7:19

Conform aceleiași surse, familia Lascu nu o duce rău deloc.

Potrivit ultimei declarații de avere, fratele șefei procurorilor anticorupție câștigă un salariu lunar de 11.6000 de lei.

Soția acestuia, Adriana, este expert contabil. Ea încasează 53.700 lei anual pe un PFA, dar și alți 27.000 lei ca salariu anual din alte trei colaborări.

Lascu a mai trecut în actele oficiale o casa în Mediaș, cu o suprafață locuibilă de 388 de metri pătrați, mai multe depozite în banci, dintre care cel mai substanțial este de 515.000 lei, dar și suma de 125.000 lei câștigată din dividende.

Adriana și Sergiu conduc un Volkswagen Passat din anul 2000, respectiv  un Audi A6 din 2010.

Săptămâna trecută, Corpul de control al Guvernului a dat presei raportul întocmit în urma controlului la Transgaz SA. Jaful este de proporții!

“Exces” de sporuri, vinuri de colecție, beneficii și avantaje bănești acordate salariaților, aceștia obținând, printre altele, sporuri pentru condiții penibile de muncă. Concedii în China, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Italia, Malta, Spania, Grecia, Turcia, Muntenegru, Federația Rusă și Finlanda. Toate acestea au fost descoperite  de Corpul de control al premierului la Transgaz SA.