AcasăActualitateFraților! Situația e groasă! Dictatorul a învins! Ingrid Mocanu, acuze dure despre...

Fraților! Situația e groasă! Dictatorul a învins! Ingrid Mocanu, acuze dure despre desființarea SIIJ

`Fraților! Situația e groasă! Dictatorul a învins! Cică SIIJ se desființează, după o perioadă în care toți magistrații au fost înfierați cu mânie proletară, în mod constant, că au salarii și pensii ”nesimțite” și că trebuie desființați toți.

 

Aici nu este vorba despre ei, ci despre libertatea noastră, a tuturor! Nu se poate vorbi despre proces echitabil, când o parte din dosar este anchetatorul judecătorului care ne judecă, pentru modul în care ne judecă.

 

Micuții și-au dat seama că nu mai pot controla justiția, căci cei ce îi anchetează pe cei numiți de ei (PSD nu a fost capabil să numească șefii procurorilor timp de 3 ani, ei o fac în două luni) nu sunt numiți politic, ci de Secția de Judecători din CSM, în principal (aleasă de judecători).

 

În aceste condiții, au realizat că nu își mai pot salva pielea și că vor fi trași la răspundere pentru faptele comise și că nici nu vor putea impune dosare ”fabricate” pentru ”ținte” stabilite de ei, căci procurorii ”paraditori” și ”spălători” vor putea fi trași la răspundere de procurorii SIIJ aleși de CSM, nu de ei, politic.

 

Pretextul că organismele internaționale au cerut desființarea SIIJ este o minciună, iar datele comunicate acelor organisme au fost dezinformări ale Ministerului Justiției, condus de Tu-Dorel (numit de Trădiceanu). Desființarea SIIJ operează ”noaptea ca hoții” și de sărbători sfinte, pentru ca populația să nu reacționeze.

 

Crimele se comit noaptea și de sărbători religioase: Revoluția și execuția soților Ceaușescu nu au fost întâmplător de Crăciun, acum 30 de an!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ingrid Mocanu.

 

Ultimele Articole