AcasăMoney&PeopleGabi Bădălău i-a intrat la inimă Biancăi Drăgușanu cu un cadou de...

Gabi Bădălău i-a intrat la inimă Biancăi Drăgușanu cu un cadou de 100.000 de euro. Ce bijuterie exclusivistă i-a luat /FOTO

Gabi, fiul fostului ministru al Economiei, politicianul Niculae Bădălău, pare că are de unde! Și-a cumpărat un loc mai bun la inima Biancăi Drăgușanu răsfățând-o în relația lor cu năbădăi, cu o bijuterie orologiocă de nu mai puțin de 100.000 de euro.

Este vorba de un exclusivist Rolex Daytona Full Gold, încrustat cu diamante, cel mai scump gest de iubire pe care i l-a arătat fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, cu care se află într-un continuu conflict.

Una din pasiunile Biancăi Drăgușanu sunt ceasurile de lux, blondina având o colecție personală de mare valoare, colecție evaluată la peste 150.000 de euro. Printre bijuteriile pe care le-a afișat în ultimii ani se numără: Audemars Piguet Royal Oak Lady (65.000 euro), Hublot Big Bang (32.500 euro), Rolex Comograph Daytona Black Diamond Dial Steel (23.000 euro) și un Rolex Datejust 41 Steel and White Gold Blue Diamond (11.500 euro)

Gabi Bădălău i-a intrat la inimă Biancăi Drăgușanu cu un cadou de 100.000 de euro

 Însă cadoul primit de la Gabi Bădălău, Rolex-ul Daytona pe care îl afișează fericită cu fiecare ocazie în ultima vreme, este în top.

Cei doi încă lucrează la stabilirea unei relații, printre despărțiri și împăcări sunt împreună de circa doi ani, amândoi fiind părinți. Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav, iar Gabi Bădălău are doi băieți cu Claudia Pătrășanu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.