AcasăMoney&PeopleGabriela Cristea își deschide o afacere cu amintiri fotografice! ”Ne pregătim pentru...

Gabriela Cristea își deschide o afacere cu amintiri fotografice! ”Ne pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete”

Gabriela Cristea își deschide o afacere cu amintiri fotografice! Fosta prezentatoare  de televiziune ( a trecut pe la TVR, B1TV, Kanal D și Antena 1) este pe ultima sută de metri cu amenajarea unui studio foto profesional, unul care să imortalizeze momente fericite din viețile oamenilor.

Investiția în decoruri inedite și aparatură de specialitate este de 50.000 de euro, studioul fiind organizat în apartamentul din buricul târgului, Calea Dorobanților, în care a locuit înainte să se mute într-o vilă nouă, la Corbeanca. Soția solistului Tavi Clonda, Gabriela Cristea (48 de ani) mai are deschis și un magazin online cu haine pentru doamne și domnișoare. Proiect mai vechi de care se ocupă personal și semnează croiala modelelor.

Gabriela Cristea își deschide o afacere cu amintiri fotografice, propriul studio

”Avem decoruri și pentru trupe, artiști, o să ne facem și noi ce avem nevoie. E o investiție, dar fără nu se poate. E în centru, mai accesibil. Colaborăm cu mai mulți fotografi, cu care am mai lucrat. O să fac și eu un shooting cu bandul”, spune Tavi Clonda (43 ani). ”Ideea cu studioul foto i-a venit Gabrielei când am făcut ședințele foto pentru magazin. Nu am făcut un calcul, la cât se ridică investiția, că ne apucă balamucul”, adaugă solistul propriei trupe, Tavi Clonda Band.

”Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!, își promovează prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea noua afacere.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.