Gabriela Firea are prea multe întrebări pentru Guvern: De ce NU?

0

Gabriela Firea cere socoteală Guvernului. Fostul primar al Capitalei are foarte multe întrebări legate de atitudinea Ministerelor.

“De ce nu asigură Ministerul Sănătății posturi suficiente pentru rezidenții care vor să se specializeze în chirurgie cardiovasculară, oncologie pediatrică sau medicină de familie? Când vor fi gata centrele pentru mari arși?”, sunt doar două dintre întrebările formulate de senatorul PSD, Gabriela Firea.

Totodată, Gabriela Firea îi acuză pe miniștrii din Guvernul Cîțu că nu răspund unor întrebări esențiale pentru români, fiind mai preocupați de campania electorală din interiorul PNL.

“De ce nu asigură Ministerul Sănătății posturi suficiente pentru rezidenții care vor să se specializeze în chirurgie cardiovasculară, oncologie pediatrică sau medicină de familie? Când vor fi gata centrele pentru mari arși?

Ce face Ministerul Transporturilor pentru bucureștenii care folosesc metroul, în condițiile în care stațiile de pe noua magistrala V nu au autorizații de securitate la incendiu? Când vor fi realizate marcajele obligatorii pe autostrăzi, marcaje care pot salva vieți?

Cum vor fi protejate drepturile angajaților microintreprinderilor în raport cu angajatorii lor?

Când va fi gata interconectarea bazelor de date ale administrațiilor fiscale?

De ce a crescut numărul angajaților SGG cu peste 1.500 de persoane din septembrie 2019 și până în prezent?

Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le-am adresat membrilor Cabinetului Cîțu și la care nu am primit nici un răspuns, deși termenul legal a expirat.

Da, știu, reprezentanții actualei Coaliții sunt foarte ocupați cu campania electorală pentru alegeri. Pentru alegerile lor, Congresele lor, președințiile lor.

Între timp, vine valul IV, sunt inundații care lasă oamenii pe drumuri, avem locul I la accidente rutiere mortale în Europa, pacienții cronici nu au medicamente, campania de vaccinare este un eșe!

Guvernanții au alte urgențe. România poate să mai aștepte. Sau să își rezolve singură problemele”, se întreabă Firea.