AcasăPoliticGabriela Firea pune o presiune uriașă pe Nicușor Dan, în scandalul mașinii...

Gabriela Firea pune o presiune uriașă pe Nicușor Dan, în scandalul mașinii Primăriei, văzută la Electric Castle

Liderul PSD București, Gabriela Firea, pune o presiune uriașă asupra primarului Capitalei, Nicușor Dan, care refuză să ofere explicații în cazul mașinii Primăriei Capitalei, care a fost văzută la Electric Castle. Firea susține că ”onoarea și principiile” lui Nicușor Dan au funcționat doar în campanie, iar acum se simte stăpân peste resursele Primăriei Capitalei și se comportă ca un vătaf.

”Când onoarea și principiile sunt doar sloganuri de campanie:

Nicușor Dan tace de o săptămână în cazul consilierului personal care a mers cu mașina primăriei la Electric Castle! Au trecut deja șapte zile de când am văzut cu toții mașina de serviciu folosită în interes personal, iar actualul primar general nu a oferit explicații și nici nu a luat vreo măsură. Chiar nu-l interesează nici o secundă legile din România?!

Am auzit explicația oferită de consilierul personal. E reacția tipică oamenilor din jurul lui Nicușor Dan și care se consideră stăpâni pe oraș. Mașina primăriei este pentru interes de serviciu, iar participarea la festivalul de la Cluj nu era o sarcină profesională. Sau era?

E cu atât mai halucinantă declarația consilierului care spune că poate a fost iubita lui acolo cu mașina! E și mai grav pentru că iubita, fie ea și angajată a instituției, nu avea dreptul legal să folosească mașina. Vă imaginați ce scandal ar fi făcut Nicușor Dan dacă un consilier al meu ar fi făcut așa ceva?!

Eu sper ca organele abilitate să se sesizeze în acest caz. Nu cred că pot închide ochii chiar la toate ilegalitățile făcute de “salvatorii Bucureștiului”. Dar trebuie și Nicușor Dan să ia măsuri! Sau nu vrea să-l piardă pe consilierul personal care trece peste funcționari publici și schimbă caietele de sarcini la licitații importante?!

‼️ Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice pentru gestul consilierului său. Cu toții parcă erau profesioniști și cinstiți. În campanie.”, scrie Gabriela Firea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.