Gabriela Firea, soacră mare: primele imagini de la fastuoasa nuntă a fiului ei cel mare. Nașul, un controversat milionar

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a împărtășit recent primele imagini de la nunta fiului său cel mare, Tudor Ștefan, oferind o privire în intimitatea acestei petreceri .

Evenimentul, desfășurat în secret la Palatul Snagov, a fost un moment deosebit de emoționant pentru familia fostului edil. Tudor Ștefan, în vârstă de 28 de ani, și-a unit destinul cu Eva-Emilie, într-o ceremonie religioasă intimă. Asta și din cauza participării unui număr mare de invitați care au avut probleme cu legea.

Un eveniment cu multă muzică lăutărească la Palatul Snagov

Nunta a avut loc luna aceasta, iar Gabriela Firea a dezvăluit acum câteva fotografii de la eveniment. Ceremonia religioasă și petrecerea au fost organizate într-un cadru de vis la Palatul Snagov. Mireasa, Eva-Emilie, a schimbat două ținute spectaculoase: o rochie albă cu trenă și voal lung pentru ceremonie, și o rochie mulată, mai lejeră, pentru petrecere.

Gabrielei Firea, bucurie mare după eșecul de la alegeri

Gabriela Firea a atras atenția cu două ținute elegante care i-au pus în valoare silueta. La biserică, a purtat o rochie mov-lila, asortată cu soțul ei, Florentin Pandele, care a purtat un costum gri și cravată mov. La petrecere, Firea a schimbat rochia cu una lungă, albastru deschis, decorată cu pietricele, iar Pandele a optat pentru un costum negru elegant.

Gabriela Firea, soacră mare: primele imagini de la fastuoasa nuntă

Gabriela Firea, soacră mare: primele imagini de la fastuoasa nuntă
Gabriela Firea, soacră mare: primele imagini de la fastuoasa nuntă

Mesajul emoționant al soacrei mari

Cu ocazia postării fotografiilor pe rețelele de socializare, Gabriela Firea a transmis un mesaj emoționant pentru fiul ei și nora sa. „Căsnicie binecuvântată, Eva-Emilie și Tudor-Ștefan! Sfânta taină a cununiei religioase care v-a unit să vă fie izvor de iubire, prețuire, bună înțelegere, iertare imediată în momente de tristețe, de care vă dorim să fie cât mai puține. Să vă țineți mereu de mână cu dragoste și să vă treziți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă bună unul pentru celălalt, în toată călătoria miraculoasă a vieții”, a scris Gabriela Firea.

Nuntă pe muzică ușoră, de petrecere și lăutărie

La nunta lui Tudor Ștefan și Eva-Emilie au participat numeroși invitați celebri. Atmosfera a fost întreținută de artiști din zona muzicii ușoare și muzicii de petrecere și lăutărești, amintim: Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor și Mirela Vaida, fosta colegă a soacrei din perioada Antena 1.

Cine Este Tudor Ștefan?

Tudor Ștefan este fiul cel mare al Gabrielei Firea din mariajul cu Răsvan Firea, care a decedat în 2010. În prezent, Tudor manageriază o agenție imobiliară, unde mama sa este acționară majoritară. Gabriela Firea mai are doi băieți cu actualul său soț, Florentin Pandele: David Petru și Zian Mihail.

Controversatul afacerist Gigi Nețoiu, naș al lui Tudor Ștefan

”Familia Evei a venit cu câteva zile înainte de ceremonia religioasă şi de petrecerea care a urmat, la Palatul Snagov, din Statele Unite, Olanda şi Noua Zeelendă. Naşii : Cātălina şi Gigi Nețoiu (condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor-n.r.), socrii mici : Nicoline si Matthew Lesley Neill precum şi socrii mari : Gabriela Firea şi Florentin Pandele s-au ocupat de toate detaliile, astfel încât toți invitații să se simtă bine”, a dat din casă event planner-ul delegat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed