x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Găina Iuliei Albu a fost motivul divorțului de Mihai Albu. Designerul, târât din nou la judecată

Iulia Albu își cheamă fostul soț l-a tribunal și la nouă ani de la divorț. Războiul pare să se fi sfârșit zilele trecute după ce magistrații i-au taiat pofta extravagantei foste soții a lui Mihai Albu de a-l chema pe acesta la tribunal cu fiecare ocazie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.01.2021, 12:00

 Instanța a respins cererea divei de emitere a unui ordin de protecție împotriva fostului soț.  Stilista a atacat decizia cu apel, chiar dacă a pierdut pe fond. În urmă cu două zile, cei doi părinți au dat din nou ochi în ochi în fața instanței de judecată.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2002, rupere despre care, mai în glumă, mai în serios, l-a făcut pe cunoscutul designer să o pună pe seama ”pasiunii pentru găini” a fostei soții. ”Ne-am despărțit din cauza unei găini. Plimba prin tot orașul acea găină”, le-ar fi spus Mihai Albu magistraților. În ajunul Crăciunului, Iulia Albu l-a chemat pe Mihai Albu la tribunal susținând că se simte amenințată de acesta.

“Miercuri 23 decembrie, ora 13:00, sună Mika de pe telefonul mamei ei, “Tati, vreau să petrec Crăciunul cu tine, mami mă lasă!” Sigur că da, tati, dar noi nu avem Crăciunul împreună anul acesta, avem Revelionul, dar dacă mami este de acord, să-mi dea mami mail cu programul, că vine tati să te ia. Primesc mail.Mika îşi doreşte să petreacă Crăciunul cu tine, vino să o iei la ora 20:00 şi să o aduci pe 3 ianuarie ora 20:00. Bucurie mareee! Iau copilul pe 23 decembrie ora 20:00.

La mulți ani, Cristi Minculescu! Rebelul solist al rock-ului nostru împlinește azi 62 ani

A doua zi, Ajunul Crăciunului… sună soneria la 13:00, un executor judiciar. Mama copilului meu m-a dat în judecată imediat după ce am luat copilul şi trebuie să mă prezint la ora 15:00 la Tribunal în regim de mare urgenţă. Sunt judecat, sunt apărat şi apoi absolvit de orice vină. Revenim acasă bucuroşi. Peste câteva zile vine şi Revelionul. (…) Trec zilele minunate şi se apropie plecarea Mikai pe data de 3 ianuarie… trec câteva zile şi pe data de 7 ianuarie, adică de Sfântul Ion, ziua onomastica a mea şi fetiţei mele, sunt chemat din nou în Instanţă, mama Mikai făcând apel la soluţia din Ajunul Crăciunului. Aceeaşi problema raportată de reclamant, Completul de Judecată dând din nou aceeaşi soluţie împotriva fostei mele soţii care este bună de plată acum! M-am bazat mereu pe justiţie, iar hotărârea obţinută în urmă cu puţin timp, pronunţată de judecătorii Tribunalului Bucureşti este una absolut firească, care vine să confirme soluţia primei instanţe obţinută în Ajun de Crăciun”, a povestit Mihai Albu, fericit de izbânda în instanță.

Alex Vasilache, primul artist vaccinat anti COVID-19. Cum a avut această șansă solistul trupei Jukebox