AcasăMoney&PeopleGarcea de întoarce pe marile ecrane! Cu ce sexoase vedete va face...

Garcea de întoarce pe marile ecrane! Cu ce sexoase vedete va face echipă în noul film de aproape un milion de euro

Garcea de întoarce pe marile ecrane! Unul dintre cele mai iubite personaje de comedie revine în rolul care l-a consacrat. Mugur Mihăescu îl joacă pe simpaticul polițist în ”Haita de acțiune”.

Garcea,  cel care a produs și lansat în urmă cu 22 de ani lungmetrajul ”Garcea și oltenii”, unul dintre cele mai vizionate filme românești în cinematografe de după ‘89, a acceptat să facă parte din distribuția filmului ce, cu siguranță, va fi un mare succes. Garcea, surpriza lui Matei Dima, alias BRomania, a fost filmat cu un buget privat serios, de aproape un milion de euro, și îi mai are în distribuție pe: Anca Dumitra (cunoscută și din serialul de televiziune Las Fierbinți), Antonia și Alex Bogdan. Noul film al lui Matei Dima ce va avea premiera în cinematografe pe 21 martie.

Garcea de întoarce pe marile ecrane! Va juca cu Antonia și Anca Dumitra în ”Haita de acțiune”

Artistul ce încă se identifică prin Vacanța Mare, cel mai de succes grup umoristic în anii 2000 (scenetele lor au înregistrat audiențe record la Pro TV), Mugur Mihăescu (55 ani) a înlocuit scena și producțiile de televiziune cu afacerile și politica. După dizolvarea grupului său de suflet, Garcea s-a dovedit unul dintre cei mai importanți investitori în localuri în Centrul Istoric din Capitală, unde are două pub-uri cunoscute.

După succesul înregistrat cu ”Miami Bici” și ”Teambuilding” (cel mai profitabil film românesc din ultimii 20 de ani, peliculă a cărei buget a fost de 800.000 de euro), Matei Dima este convins că noua sa producție,  comedia  ”Haita de acțiune” va fi mai profitabilă decât precedentele.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.