GATA! L-au mutat pe TRUMP la depozit

0
5
GATA! L-au mutat pe TRUMP la depozit

Aruncat la gunoi în Germania, reîmbrăcat în jucător de golf la Londra, dublurile în ceară ale celui de-al 45-lea preşedinte al SUA dispar din muzeele lumii. Fără a aştepta finalul oficial al mandatului lui Trump, Muzeul Grévin din Paris a îndepărtat din expoziţie, marţi, statuia preşedintelui învins de Joe Biden, scrie News.ro.

 

STUDIU: Alimentele prăjite contribuie la creșterea riscului de infarct sau accident vascular

 

 

Dublura lui Donald Trump a fost mutată într-un depozit secret din regiunea pariziană unde se află statuile a mii de personaje istorice sau personalităţi care nu mai sunt de actualitate.

„Vom păstra un timp statuia lui Donald Trump. Poate că vom avea ocazia de a o folosi ca monstru pentru a sărbători Halloween-ul”, a mărturisit pentru AFP Yves Delhommeau, directorul Muzeului Grévin, închis din octombrie din cauza crizei sanitare.

 

Ce se află în spatele atacului lui Rareș Bogdan la adresa lui Orban. Ce a vrut și nu a primit

 

 

 

Grévin a scăpat de dublura preşedintelui american: „Era un infern! În fiecare săptămână, trebuia să-i retuşăm nările pentru că vizitatorii îşi făceau fotografii cu el punându-i un deget în nas”, a precizat unul dintre membrii atelierului muzeului.

Citește integral pe News.ro.