AcasăMoney&PeopleGaz pe Foc s-au reunit după 20 de ani. A fost una...

Gaz pe Foc s-au reunit după 20 de ani. A fost una dintre cele mai populare formații în anii ‘90

Gaz pe Foc s-a reunit la mai bine de 20 de ani de la desființare și 30 de la primul spectacol. A fost una dintre cele mai iubite grupuri masculine din muzica românească.

Astăzi trecuți bine de 40 de ani, cei patru au făcut performanță în domenii diferite. Cândva idolii adolescentelor din anii ’90, Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait au acceptat să cânte după atâta amar de pentru HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, adulți și copii. Scopul reunirii lor pentru o perioadă de timp scurtă este legat de strângerea de fonduri pentru fundația sus amintită. Gaz pe Foc vor lansa și o melodie nouă, Încă te caut”, ce este însoțită și de un videoclip.

Fiica ”regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi este prințesă de film. A primit cel mai important rol din cariera sa

Gaz pe Foc s-au reunit după 20 de ani

Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2022. Oamenii vor putea cumpăra bilete pentru a participa la concertele trupei Gaz pe Foc, 100% din contravaloarea biletelor urmând să fie direcționată către HOSPICE Casa Speranței. În plus, cei care doresc să doneze o pot face și prin SMS la 8864 cu textul TIMP.

În ultimii 20 de ani, cei ce au lansat mari succese precum ”Lasă-mă să te iubesc”, „Adio”, „Vreau să fiu cu tine”, „Dansăm în paradis” sau „Drumul spre inima ta”, au urmat cariere profesionale diferite. Lucian Viziru (FOTO) a continuat să joace în telenovele, apoi a fost antrenor de tenis în Germania, Paul Panait a continuat să cânte, însă în Canada, Andrei Roșu s-a orientat către sport, ba chiar a uimit fiind primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, iar Alin Lupșa este stomatolog.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.