George Buhnici nu s-a prezentat la audierea CNCD. Care este motivul

George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere stabilită de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, care a avut loc pe 27 iulie, însă avocata sa a cerut un nou termen.

În urma scandalului mediatizat peste tot, George Buhnici are parte de mai multe consecinţe decât s-ar fi aşteptat. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma afirmaţiilor vlogger-ului.

Acesta nu s-a prezentat la CNCD, iar avocata a afirmat că „Buhnici a suferit consecinţe grave” după declaraţiile controversate şi că are nevoie de timp pentru a-şi pregăti apărarea.

„Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Dânsa a arătat că George Buhnici a suferit consecinţe grave după acest incident. Mai precis, că George Buhnici a primit foarte multe ameninţări cu moartea, dar şi soţia sa a fost ameninţată cu violul. De aceea, a solicitat să aibă mai mult timp să îşi pregătească apărarea”, au declarat surse din CNCD pentru Libertatea.

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, iar până atunci, Buhnici va trebui să vină cu motive serioase pentru care a discriminat femeile. De asemenea, George Buhnici a primit foarte multe ameninţări cu moartea, dar şi soţia sa a fost ameninţată cu violul.

Dacă forul condus de Csaba Asztalos va ajunge la concluzia că afirmaţiile lui Buhnici au fost discriminatoare, influencerul riscă o amendă între 2.000 şi 100.000 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri