AcasăMoney&PeopleGeorge Simion, clarifică zvonurile despre cheltuielile cu nunta sa gigant: ”400.000 de...

George Simion, clarifică zvonurile despre cheltuielile cu nunta sa gigant: ”400.000 de euro a costat”

Ecourile nunții publice din weekend a lui George Simion nu s-au stins. 12.000 de oameni s-au veselit și au consumat moca la nunta liderului AUR cu Ilinca Munteanu. Referitor la sumele speculate în spațiul public, însuși proaspătul mire a ținut să lămurească acest aspect. Nu 500.000 a costat ci 400.000 de euro.

Deși, până să i se ivească sponsorii a declarat că are buget de nuntă doar 12.000 de euro, controversatul politician a revenit: “Cash am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, într-o intervenție la Antena3.

Starul Jason Derulo, cu chiloți PSD la vedere, la festivalul Olguței Vasilescu

George Simion, clarifică zvonurile despre cheltuielile cu nunta sa gigant

 „Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a spus la un alt post de televiziune despre ajutorul consistent primit fericitul mire.

Ajutor despre care Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid a lui George Simion, a spus că acesta a ”cerșit” pentru fastul petreceri de nuntă ce a avut loc în localitatea Măciuca, Județul Vâlcea.

Nu mai puțin de 45.000 de mici, tot atâtea sarmale și 40.000 de dioze de bere au fost consumate la petrecerea câmpenească a lui George Simion.

Americanul Marty Cintron de la No Mercy, deseori incongnito în București: ”Mă cazez un turist normal, la hoteluri deloc scumpe, nimic excentric”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.