AcasăPoliticGeorge Simion, despre nunta ca PR politic: ”Bineînțeles că tot ce fac...

George Simion, despre nunta ca PR politic: ”Bineînțeles că tot ce fac e un gest politic”. Despre darul strâns: ”72.000 de euro cash

Liderul partidului extremist AUR, George Simion, a vorbit, luni seară, la Antena 3, despre numărul de invitați de la nuntă, spunând că ”nu este un element care îi interesează”.

Întrebat fiind cum răspunde celor care susțin că nunta a fost folosită ca PR politic, George Simion a spus:

  • ”Au fost mulți oameni rău voitori care au comentat în fel și chip, nu o să stăm acum să ne uităm în gura fiecărui om care comentează. Bineînțeles că tot ce fac e un gest politic, bineînțeles că multe elemente pe care le-am avut în cadrul nunții au avut ca țintă identitatea națională, rădăcinile noastre, patriotismul, promovarea valorilor autohtone și tot ce ne definește pe mine și Ilinca ca și oameni”.

Despre darul strâns la nunta din 27 august, Simion a spus că este vorba de 72.000 de euro cash și 400.000 de euro ”darul cum a dat domnul Gigi Becali (două tone de brânză, n.red.), cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost berea”.

Întrebat fiind ce va face cu banii cash, Simion a spus că în februarie 2023 spitalul mobil promis înainte de nuntă ”va fi pus pe roate”.

George Simion a mai vorbit despre ”structuri” care au încercat să îi strice nunta, amintind de amenințarea cu bombă care a dus la evacuarea întregului complex unde au fost cazați apropiații cuplului.

”Nu e un element care ne interesează. Aparent au venit câteva sute, o mie, așa titrau unii. Nu ne așteptam să vină atât de mulți oameni cumsecade, nu am avut probleme organizatorice de niciun fel, mulțumesc echipei de organizare. Noi organizăm de 10 ani încoace evenimente în spații publice și nu avem probleme, problemele apar când intervin anumite structuri din statul român și apar amenințări cu bomba. (…) Au fost prezenți sâmbătă și au vrut să ne distrugă nunta. Au făcut amenințări cu bomba în complexul unde erau 30 de camere de cazare, a fost toată lumea dată afară, au dat știri la televiziunile prietene cum mă lansez ca un lider din perioada interbelică și câte și mai câte. (…) În numerar 72.000 de euro (darul de nuntă, n.red.). În total, darul de nuntă cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost berea, a fost 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece în declarația de avere, cum cere legea. (…) Am anunțat în luna februarie a anului viitor vom pune pe roate un spital public. Fac apel ca oamenii să doneze pentru realizarea acestui spital mobil și vom folosi toate resursele pe care le avem la dispoziție”, a declarat George Simion, luni seară, la Antena 3.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.