Gheorghe Dincă și-a tatuat corpul cu versete din Biblie

Cazul Caracal

Gheorghe Dincă și-a tatuat pe corp versete din Biblie, dar și concluzii personale despre Isus și Dumnezeu. Acesta este convins de faptul că, în perioada în care s-a aflat la București în Arestul Central, s-ar fi produs o minune, scrie Gândul.

Arestat preventiv în 2019, la sfârșitul lunii iulie, Gheorghe Dincă a fost adus la București și încarcerat în Arestul Central al Poliției Capitalei. Era nevoie ca acesta să fie la dispoziția anchetatorilor din Poliția Română, care l-au interogat de mai multe ori.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că în perioada respectivă, Gheorghe Dincă devenise foarte religios. Într-o zi, acesta a solicitat să stea de vorbă cu un preot, căruia i-ar fi spus că în timp ce se afla singur în celulă, a căscat, iar în momentul acela și-a amintit o rugăciune pe care o uitase încă de când avea vârsta de 10 ani. Bărbatul ar fi căutat o explicație teologică și ar fi ajuns la concluzia că situația în care se află „este un plan divin, menit să-l întâlnească pe Dumnezeu”.

Conform unor surse din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), deținutul și-ar tatuat spatele cu versete din Biblie, iar pe antebrațe și-ar fi scris concluzii personale legate de divinitate.

Pe antebrațul stâng, Dincă ar fi scris un mesaj care se referă la sacrificiul lui Isus pentru ca toți oamenii să fie iertați, iar pe antebrațul drept și-ar fi scris: „Dumnezeu mă vrea viu”.

De altfel, Gheorghe Dincă este convins că „Dumnezeu nu-l va lăsa să moară” și că, în 2070, când va avea nu mai puțin de 117 ani, va merge la Poliție pentru a-și reînnoi cartea de identitate.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul, că tatuajele lui Dincă ar fi fost realizate de un deținut cu talent la desen, care, pentru că nu a avut tuș, ar fi folosit funingine de la un cauciuc ars.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed