x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(14) "moneyamppeople"

Gheorghe Gheorghiu are propriile ”emoji”, după moda lansată de Lady Gaga

Nu, nu este o asociere întâmplătoare ci este chiar emoticonul GheGhe, poate chiar un viitor personaj de desen animat! ”Smiley” inspirat de imginea trubadurului câtecului de dragoste, Gheorghe Gheorghiu.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.09.2020, 13:30

Personajele și filmele de animație sunt iubite deopotrivă de copii, dar și de adulți, iar tehnologia grafică se face astăzi fără un efort considerabil posibil. Așa că Gheorghe Gheorghiu, artist pasionat de gadgeturi tehonologice și comunicare online, și-a comandat propriile emoji. O galerie de desene cu chipul său restilizat grafic, pentru mai multe stări.

Până când va deveni personaj în propriul desen animat, solistul răspune prietenilor de pe telefonul său cu propriile pictograme care îi copie la indigo trăsăturile. Concretizarea conturării unui set de pictograme care să-l întruchipeze pe solist în diverse ipostaze, ”emoticoane” destinate comunicării pe celular și internet, aparține unor tineri graficieni.

 

 

Mai în glumă, mai în serios, în  istoria cinematografiei, imaginea multor vedete a fost transpusă în lumea desenelor animate. Amintim ”demonica” Crudelia Demon (101 dalmațieni), al cărei chip a împrumutat trăsăturile actriței Joan Crawford, Trilly a cărei frumusețe a fost inspirată de trăsăturile faimoasei Marilyn Monroe, ori celebryul Popeye Marinarul, inspirat de boxerul fost marinar Frank ”Rocky” Fiegel, care fuma aproape încontinuu pipă.

În lumea bună a muzicii, din ce în ce mai mulți artiști aleg să aibă emoticonuri proprii, amintim Lady Gaga și Amber Rose. Artistul are în plan să concretizeze și o altă idee originală, un alt videoclip cu personaje din plastelină, de asemenea, o premieră pe la noi în zona videoclipurilor