AcasăMoney&PeopleÎnainte de Crăciun, Gigi Becali a dăruit palatul de la Piața Victoriei!...

Înainte de Crăciun, Gigi Becali a dăruit palatul de la Piața Victoriei! La cine a ajuns cadoul pe care a dat 7 milioane de euro

Înainte de Crăciun, Gigi Becali a dăruit palatul de la Piața Victoriei, pe care a transformat-o într-una din clădirile emblematice din centrul Capitalei.

Omul afaceri și finanțatorul FCSB a donat imensa proprietate de pe Aleea Alexandru nr. 1 din nordul Capitalei fetelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina, cărora le-a făcut acte de proprietate.

 ”Le-am zis la fete: vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri. Palatul nu mai este pe numele meu ci al fetelor mele”, a confirmat Gigi Becali. Imensa casă în care a investit masiv și l-a transformat ulterior în sediu administrativ, mutându-și biroul din Hotel Marriott, a fost construită de un influent avocat în 1920. Practic palatul a fost făcut după Muzeul Rodin din Paris, fiind o copie a acestuia.

Gigi Becali a dăruit palatul de la Piața Victoriei! La cine a ajuns cadoul de 7 milioane de euro

 În 1932 palatul a fost cumpărat de omul de afaceri Max Auschnit iar, odată cu venirea comuniștilor la putere a devenit reședința fostului președinte al României, avocatul Petru Groza.

Gigi Becali predă afacerile fetelor sale. Deja Teodora și Alexandra se ocupă de mai multe proiecte imobiliare, construcția de blocuri în zona Pipera. În special Theodora și soțul său, Mihai care au în plan construcția a 500 de apartamente. Cei doi se ocupă și de hotelul pe care latifundiarul din Pipera l-a achiziționat în stațiunea Venus.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.