AcasăGeneralGigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la ei ca la...

Gigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la ei ca la varză!”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, susține din nou că se retrage din viața publică. Într-o „ultimă intervenție” în spațiul public, la radio Sport Total FM, el s-a lăudat că „i-am bătut ca la varză pe toți care s-au pus cu mine”.

Gigi Becali nu se dezminte. A anunțat încă o dată că se retrage din viața publică și că nu va mai apărea în mass-media, promisiune rostogolită de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani și niciodată îndeplinită pe o perioadă îndelungată.

În cadrul unei intervenții la radio, s-a lăudat în felul său caracteristic că va învinge orice patron rival care-i va ieși în cale.

„Cine s-a pus cu Becali a pierdut, am bătut la ei ca la varză. Dinamo a murit pentru că a vrut să se bată cu mine, eu singur și ei zece, câți au fost la un moment dat (n.r. – cu privire la acționari).

Am intrat în război cu toți, i-am biruit, i-am făcut praf pe toți zece. I-am bătut pe toți ca la varză. Și după aia, la Rapid, am bătut la Copos ca la varză, i-am trimis pe toți în faliment!

Bat la ei ca la varză, pe toți care se pun cu mine! O să bat și la CFR ca la varză”, a afirmat Becali, amuzat, la Sport Total FM.

Gigi Becali: „Vreau să mă retrag din mass-media”

„Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Ok, să fie asta pentru ultima dată, ca să nu refuz. 

Vreau să mă retrag, pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică. La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac cele rele”, a adăugat Becali. 

Gigi Becali, despre momentul în care a ieșit din pușcărie

Gigi Becali a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

„Când am ieșit din pușcărie m-am dus la părintele Teofan, Mitropolitul Moldovei, pentru că jucam cu Iași în ultima etapă, și uite că am câștigat campionatul. M-am dus la episcop și i-am spus: «Eu nu mai vreau să fac fotbal pentru că este idolatrie». El mi-a spus așa: «pune-te în genunchi». 

M-am pus în genunchi, mi-a pus mâinile amândouă, mi-a strâns capul și mi-a zis: «eu te binecuvânt să faci fotbal». Dacă un episcop îți dă dezlegare, atunci tu nu mai ai niciun fel de vină, pentru că tu ai binecuvântare de la episcop. 

Episcopul a luat de la apostoli, apostolii au luat de la Hristos. Deci urmașii lui Hristos sunt apostolii, episcopii și preoții. I-am spus că dacă mi-a dat binecuvântare, voi face fotbal”, a relatat Becali. 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.