AcasăEconomieGiurgiu: Doi tineri, reţinuţi pentru furtul a sute de componente metalice destinare...

Giurgiu: Doi tineri, reţinuţi pentru furtul a sute de componente metalice destinare reabilitării reţelei CFR. Peste 300 de plăci metalice, dintre cele sustrase, găsite în curtea unei firme

Furtul a fost anunţat la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu în ziua de 7 noiembrie, de către un angajat al Districtului Linii 2 Vadu Lat. Acesta a reclamat că persoane necunoscute au sustras 370 de plăci metalice de prindere şi componente C.F.R., depozitate în vederea înlocuirii, în incinta districtului. Valoarea pieselor furate este de 91.000 de lei.

 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că furtul se confirmă şi au demarat verificările. În timpul anchetei, aceştia au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăţi comerciale profilată pe comercializarea fierului. Firma are sediul în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

 

Miercuri, 23 noiembrie anchetatorii au făcut în acelaşi dosar două percheziţii domiciliare, în comunele Clejani şi Bucşani, la locuinţele a patru persoane bănuite de săvârşirea furtului din depozitul CFR.

 

Doi bărbaţi, de 19 şi 20 de ani, din comunele Bucşani şi Clejani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind principalii suspecţi în acest caz. Joi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată.

Ultimele Articole