AcasăMoney&PeopleGrasu XXL, cercetat de poliție după ce a agresat și înjurat un...

Grasu XXL, cercetat de poliție după ce a agresat și înjurat un spectator/VIDEO! Gestul său a creat valuri de proteste în mediul online

Grasu XXL, chemat la poliție după ce a agresat și înjurat un spectator. Imaginile au devenit virale în mediul online, iar momentul în care stropește și înjură birjărește un spectator, de față cu alte câteva mii de persoane prezente la spectacol, a creat valuri de reacții.
De pe scena festivalului Nostalgia, ce s-a desfășurat în weekend, în Parcul Izvor din Capitală, solistul s-a dovedit foarte agresiv la adresa unui tânăr care și-a permis să-l critice pentru că promovează jocurile de noroc, solistul fiind vedeta unei campanii de televiziune sponsorizată de un cazino online. Inițial Grasu XXL (Dragoș Nichifor) i-a oferit microfonul celui din public, însă s-a enervat la culme când a auzit reproșurile spectatorului. L-a amenințat cu bătaia și i-a îndemnat și pe ceilalți să-l agreseze, fiind nevoie de personalul de pază să-l extragă.

Ce planuri are David Popvici cu milionul primit de la Guvern și salariul de la Dinamo

Grasu XXL, cercetat de poliție după ce a agresat și înjurat un spectator. Gestul său a creat valuri de proteste în mediul online VIDEO
Pentru comportamentul său a ajuns la Secția 17 Poliție, fiind cercetat deoacamdată la infracțiuni de tulburare a liniștii și oridinii publice. ”Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată în comunicatul Poliției.
Scandalagiul XXL nu este la prima ieșire nervoasă. În urmă cu 5 ani a lovit un minor la un bal al bobocilor iar, în 2004 a avut o reacție similară, în timpul unui concert ce a avut loc la Roma, Italia.

@orlandescu

#fy #fyp #concerto #nostalgia

♬ sunet original – Orlando

Vă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A

Ultimele Articole