AcasăMoney&PeopleGrig Chiroiu, în continuare actor și producător, dar mai tot timpul patron...

Grig Chiroiu, în continuare actor și producător, dar mai tot timpul patron de pensiune. Pupăză din ”Trăzniții” scrie noi scenarii la hotelul său de pe Valea Oltului

În urmă cu 20 de ani, Grig Chiroiu debuta în ”Trăzniții”, sitcomul cu care a intrat în Cartea Recordurilor drept serialul cu cele mai multe episoade (689) Serialul căruia i-a fost și producător a depășit chiar și consacratul ”The Simpsons”, care deținea recordul cu 573 de episoade.

Astăzi, cel care îl interpreta pe ”Grigoraș Pupăză” trăiește de pe urma pensiunii generoase pe care a ridicat-o la Olănești. În obiceiul anilor când filma zi și noapte, lucrează în continuare la noi proiecte umoristice de televiziune și YouTube, pe care le puteți vedea pe propriul său canal.

Grig Chiroiu, în continuare actor și producător, dar mai tot timpul patron de pensiune

Grig Chiroiu, în continuare actor și producător, dar mai tot timpul patron de pensiune

Mândru de locul unde s-a stabilit, bucureșteanul Grig Chiroiu a dezvoltat chiar o serie de reportaje de promovare a localității Băile Olănești, unde este de găsit weekend de weekend.

Afacerea sa, propriul hotel pe care l-a inaugurat în urmă cu șase ani, poate găzdui 30 de persoane (12 camere cochete, 8 duble și 4 duplexuri). Are sală de conferințe, o imensă terasă restaurant, SPA dar și o curte cu foișor. Clienții asemuiesc condițiile de cazare din pensiunea actorului cu cele ale unui hotel de patru stele.

Chiroiu, actor dar și coproducător al serialelor ”Trăsniții” și ”Trăsniți în NATO”, a cunoscut localitatea cunoscută și ca importantă stațiune balneoclimatică datorită soției sale, originară din Olănești.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.