Grila de toamnă la Pro TV. Ce emisiuni vor rula toamna această la Pro TV

Grila de toamnă la Pro TV. Ce emisiuni vor rula toamna această la Pro TV. Telespectatorii se vor bucura în această toamnă de show-uri incendiare la Pro Tv.

A fost făcută publică grila de toamnă, 4 super show-uri și un serial vor debuta pe micile ecrane la Pro Tv începând cu luna septembrie.

Serialul Clanul este unul dintre ele, produs de Anghel Damian. De asemenea, din toamnă, la Pro Tv vom putea urmări și cel de-al 10-lea sezon Vocea României. Pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Tot din toamnă începe și show-ul Bate Palma. Emisiunea are la bază formatul internațional ”Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Din toamnă începe și show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! la Pro Tv. Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia.

O altă surpriză este revenirea emisiunii Visuri la Cheie. Dragoș Bucur și arhitecții sunt pregătiți să urce în autocar și să ajungă la familiile care au reușit să fie un exemplu pentru cei din jur, iar acum li se vor îndeplini propriile visuri!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri