AcasăEconomieGrindeanu anunţă că modernizarea DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele trebuie încheiată în 18...

Grindeanu anunţă că modernizarea DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele trebuie încheiată în 18 luni/ El afirmă că studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Alexandria-Bucureşti va fi finalizat în prima parte din 2023

Sorin Grindeanu a fost prezent, joi, în judeţul Teleorman, la debutul lucrărilor pentru modernizarea DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele. 

 

“Am dorit să marchez începutul acestui şantier, s-a dat ordin de începere. Durata e de 18 luni. Sunt convins că autorităţile locale aflate în sală vor oferi tot sprijinul necesar constructorilor astfel încât să se înscrie toată lumea în termenii contractului. Am avut o discuţie cu compania care a câştigat această licitaţie. Sunt 18 luni în care trebuie să fie finalizat. Doar că mai trebuie ceva să se întâmple în perioada următoare, trebuie să fie finalizat şi studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Alexandria – Bucureşti şi acest lucru va fi finalizat în prima parte a anului viitor, urmând ca imediat cum este finalizat acest studiu de fezabilitate, să lansăm o licitaţie de proiectare + execuţie. Acest drum de mare viteză, absolut necesar judeţului Teleorman”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ultimele Articole