AcasăEconomieGrindeanu: Încă 54 de contracte finanţate prin PNRR pentru reparaţii la infrastructura...

Grindeanu: Încă 54 de contracte finanţate prin PNRR pentru reparaţii la infrastructura feroviară au fost semnate astăzi, 45 de contracte semnate de Regionala de Căi ferate Cluj şi 79de către Regionala de Căi ferate Craiova

„Încă 54 de contracte finanţate prin PNRR pentru reparaţii la infrastructura feroviară (Quick Wins) au fost semnate astăzi!

 

Regionala de Căi ferate Cluj a semnat 45 de contracte cu o valoare totală de 699,87 milioane de lei (fără TVA) pentru sectoarele:

 

– APAHIDA – BAIA MARE

 

– RĂZBOIENI – EPISCOPIA BIHOR

 

– ARAD – ORADEA

 

Regionala de Căi ferate Craiova a semnat 9 contracte cu o valoare totală de 68,44 milioane de lei (fără TVA) pentru mai multe sectoare pe tronsonul PITEŞTI-SLATINA-CRAIOVA”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.

 

Ministrul PSD a adăugat că „aceste lucrări au ca principal scop eliminarea restricţiilor de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată cu o lungime însumată de peste 150 de km”.

 

„În următoarele 24 luni, Asocierea de constructori români şi polonezi care a câştigat contractele la Regionala CF Cluj şi constructorul român care a câştigat contractele la Regionala CF Craiova trebuie să înlocuiască, punctual, cu materiale noi o serie de elemente ale suprastructurii feroviare”, a completat Grindeanu.

 

Ultimele Articole