AcasăEconomieGrindeanu: Un nou pas important pentru construirea Autostrăzii Moldova (A7). Constructorul a...

Grindeanu: Un nou pas important pentru construirea Autostrăzii Moldova (A7). Constructorul a pregătit deja amplasamentul organizării de şantier şi a marcat traseul acestui lot de autostradă

„Un nou pas important pentru construirea Autostrăzii Moldova (A7)! Încă 21 de km ai acestei autostrăzi (secţiunea din Muntenia) intră în lucru! CNAIR a predat astăzi Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău. Constructorul a pregătit deja amplasamentul organizării de şantier şi a marcat traseul acestui lot de autostradă”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

 

El a adăugat că în prima etapă urmează să desfăşoare: „- lucrări de deminare; – descărcări arheologice; – decopertarea stratului vegetal; – pregătirea amplasamentelor pentru cele 14 poduri, pasaje şi podeţe”.

 

Acesta a mai precizat că lucrările, finanţate prin PNRR, trebuie finalizate în 20 de luni, pentru ca în anul 2025 circulaţia să fie deschisă şi pe acest lot de autostradă.

 

„Cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil se adaugă celor 28,35 de km ai lotului 2 (Mizil – Pietroasele), pentru care Ordinul de Începere a fost emis în data de 11 august”, a completat ministrul Transporturilor.

 

Ultimele Articole