x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(16) "instant-articles"

Gripa închide școlile vineri, pe 25 ianuarie

Joi, 24 ianuarie, toți elevii sunt liberi ca urmare a Zilei Unirii Principatelor Române, însă Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă, dar numai elevilor. Totul, după ce numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 31. Astfel, se speră că gripa nu va afecta un număr tot mai mare de elevi.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.01.2019, 18:16

Un Ordind de ministru a fost semnat astăzi de către ministrul Educaţiei. Acesta prevede suspendarea integrală a cursurilor în sistemul de învăţământ preuniversitar. Decizia a fost luată în urma solicitărilor făcute de Ministerul Sănătății.

 

Toate școlile din țară vor fi închise vineri, din cauza gripei. Suntem la un pas de epidemie, iar lista românilor uciși de gripă devine din ce în ce mai lungă. Trei oameni au murit doar astăzi. În total, de la începutul sezonului, 31 de români au fost răpuşi de virusul gripal. Autoritățile au luat măsuri suplimentare în spitale și școli. Dar în cele mai multe cazuri sunt depășite de situație. Vaccinul rămâne principala măsură de protecție. Condiția e să fie găsit în farmacii.