x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Gușă, acuzații INCENDIARE: Florin Cîțu și Lucian Isar au demarat Operațiunea CEC

Cozmin Gușă face acuzații grave la adresa ministrului Florin Cîțu și la cea a lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.06.2020, 13:34

Analistul politic, Cozmin Gușă, îi acuză pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu și economistul Lucian Isar că vor să vândă o parte dintre acțiunile de la Cec Bank către BERD, asta în primă fază, pentru ca ulterior să se permită intrarea altor străini în acționariatul CEC.

 

”Cuplul Catu si Isar / Pun pe jar mediul bancar!

“Operatiunea CEC”

Prin 2005, am reusit sa-l blochez pe Verestoy Atilla in incercarea lui de a vinde CEC-ul ungurilor de la OTP Bank, care Verestoy aproape il “impachetase” pe Calin Popescu Tariceanu, care era prim ministru atunci.

Probabil in virtutea actiunii mele de-acum 15 ani, oameni interesati de soarta CEC-ului au inceput sa-mi sopteasca de cateva saptamani ca se pregateste un “matrapazlac”, pus la cale de Lucian Isar, in complicitate cu Florin Catu! Cine e Florin Catu stim, ce nu se stia era despre reluarea “colaborarii reciproc-avantajoase” cu vechiul sau partener Isar. Cine este Lucian Isar, inafara calitatii de sot al Alinei Gorghiu (care merge des la Cotroceni, dar nu in vizita la Klausica ) ?! Lucica este si reprezentantul Romaniei la BERD, pus in functie chiar de catre Lucovid, care nu-si dorea asta dar avea presiuni din mai multe zone sa-l numeasca pe Isar.

Ei bine, in urma unor informatii confirmate zilele trecute, a devenit cert ca Isar si Catu pregatesc cesiunea a cca 20% din actiunile CEC catre BERD, iar asta doar ca prima parte a planului. A doua etapa prevede intrarea si a altor actionari STRAINI, urmarindu-se de fapt preluarea controlului asupra CEC de catre un “cartel” neautohton”!

Nu o sa teoretizez aici importanta unei banci ca CEC-ul in implementarea unor strategii ale statului roman, mai ales in vremuri de criza (!), este limpede oricum ca operatiunea pusa la cale este GRAVISSIMA.

Klausica, Lucovideee, Marceleee (Ciolacu, nu Vela!), ce-aveti de comentat?! Ca de dat socoteala, nu va banuiesc capabili …”, scrie Cozmin Gușă.