x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(16) "instant-articles"

HAGI și-a făcut firmă nouă! Ianis Hagi

Ianis Hagi, noua vedetă a lui Glasgow Rangers, și-a înființat firmă de publicitate. Este condusă de mama sa, soția lui Gică Hagi.

Autor: Mihai Voican | Sursa: PROFIT.RO | Publicat: 30.07.2020, 8:31

Fotbalistul Ianis Hagi, transferat definitiv de la Genk la Glasgow Rangers pentru 3,4 milioane euro în luna mai a acestui an și cu un salariu anual de peste 1,1 milioane euro, și-a înființat o firmă la București, având ca obiect “activități ale agențiilor de publicitate”. Numele companiei este Future of the Game Company SRL. Ianis Hagi figurează ca fondator al firmei, potrivit documentelor oficiale, iar poziția de administrator este deținută de mama sa,

 

Marilena Hagi, soția lui Gică Hagi. Marilena Hagi a devenit tot anul acesta asociat unic la firma Four Attitude Explorer SRL, cu profil de “producție cinematografică, video și de programe de televiziune”, la care fusese anterior parteneră cu sora sa, Luminița Popescu, soția lui Gică Popescu. Din 2006, Marilena Hagi este asociat și la firma Hagi Sport SRL, controlată de Gică Hagi și care operează hotelul Iaki din Mamaia. Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv de către Glasgow Rangers de la echipa belgiană Genk în ultima parte a lunii mai, după ce a avut evoluții apreciate la clubul condus de Steven Gerard, în special în Liga Europa. El a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, și la Fiorentina, după care a ajuns la Genk în vara anului 2019.