AcasăMoney&PeopleHaine de bază pe care orice bărbat elegant ar trebui să le...

Haine de bază pe care orice bărbat elegant ar trebui să le aibă în garderobă

Garderoba de bază este cel mai “demodat” concept din modă. Ați auzit despre el aproape de când vă amintiți, deși pe atunci nu i-ați fi acordat nicio atenție pentru că suna a science-fiction sau pur și simplu l-ați ignorat. Dar acum, când moda se îndreaptă spre sustenabilitate și sunteți interesat să vă valorificați la maximum imaginea, v-ați dat seama din experiență că este practic imposibil să aveți o garderobă contemporană de orice nivel fără o serie de articole de garderobă de bază care sunt indispensabile pentru bărbatul de astăzi.

Lista de articole de îmbrăcăminte este lungă și flexibilă. Pe baza tendințelor și a am selectat câteva articole care sunt nelipsite. În orice caz, este normal ca selecția dumneavoastră să nu varieze prea mult.

Pulover bărbați

Pulover bărbați este un termen larg care cuprinde puloverele pe care le tragi pe cap (spre deosebire de cele pe care le pui pe umeri ca pe o jachetă). Unele modele de pulover bărbați vor avea guler cu jumătate sau sfert de fermoar și pot veni cu tot felul de stiluri de guler și de decolteuri.

Când cineva spune cuvântul pulover bărbați, aceasta este de obicei ideea generică care vine în minte: un articol de îmbrăcăminte tricotat, cu mânecă lungă, care se trage peste cap, de obicei suficient de mare pentru a merge peste unul sau mai multe straturi inferioare.

Garderoba niciunui bărbat nu este completă fără un pulover, de preferință din cașmir. În plus, cel mai bine este să aveți mai multe, cel puțin două sau trei, în culori neutre, dând prioritate în acest caz griurilor, albastrilor, maro și tonurilor de pământ. Este una dintre cele mai versatile și mai elegante piese de îmbrăcăminte care există. Este conservator, da, dar și infailibil.

Tricou alb

Dacă nu ești un bărbat care se ferește de tricouri, ceea ce este rar în ziua de azi, dar mai sunt încă unii care rezistă, tricoul de bază din bumbac, alb, este un must-have. Îl vei folosi atât de mult încât va trebui să îl reînnoiești des, pentru că, la fel ca în cazul cămășii albe, este esențial ca acesta să arate perfect. Iar dacă albul nu este pe placul tău sau vrei să extinzi puțin gama, nu ezita: negru și gri simplu, precum și imprimeu marinăresc, sunt celelalte alternative care se încadrează în categoria de bază.

Jacheta din denim

Ajungem la punctul în care poate exista cea mai mare dezbatere de pe listă, jacheta de mijloc de sezon. Și dacă există o dezbatere, este pentru că există multe alternative atemporale, de la jacheta de aviator la jacheta perfectă și chiar la trench coat, care este mai apropiat ca funcționalitate de acestea decât de paltoane. Din moment ce denimul este universal, iar anii ’90 sunt încă în viață, vom rămâne la jacheta din denim, cu sau fără piele de oaie (precum sherpa de la Levis). Dar înțelegem foarte bine dacă optați pentru un alt tip de jachetă. Nu există niciun dubiu cu privire la cât de esențial este acest articol de îmbrăcăminte în garderoba unui bărbat contemporan. Cu siguranță oricine are nevoie de o jachetă din denim.

Cămăși bărbați

Aveți nevoie de cămăși bărbați albe pentru că sunt baza garderobei prin excelență. Ar trebui să aveți întotdeauna o cămașă albă de calitate în garderoba dumneavoastră. Este haina pe care trebuie să o îmbrățișezi atunci când nu știi ce să porți. Atunci când ai un angajament și preferi să nu-ți asumi riscuri, este acolo. Și, bineînțeles, te salvează și atunci când ai o zi proastă și nu vrei să te gândești prea mult la look-ul tău. Bineînțeles, trebuie să fie perfectă: bine călcată, croiala trebuie să fie potrivită, iar albul trebuie să fie imaculat, nu îngălbenit pe guler și pe manșete. Este bine să aveți mai multe cămăși bărbătești în dulap, inclusiv cămăși bărbați de diverse modele și culori.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.