AcasăMoney&PeopleHalep, a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie!...

Halep, a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie! Cât a strâns

Halep a devenit a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istore. Marea noastră sportivă a trecut de pragul de 40 milioane de euro doar din nobilul sport. Timp de 64 de săptămâni și-a arătat clasa în tenis, fiind pe primul loc mondial din care 48 de săptămâni la rând.

Pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătite jucătoare de tenis din istorie se află Serena Williams, cu aproape 95.000.000 dolari urmată de Venus Williams (42.000.0000 dolari americani) iar pe locul trei se află a noastră Simona Halep. Pe locul patru se află Maria Sharapova (39.000.000 dolari), iar pe cinci Caroline Wozniacki (35.000.000 dolari).

Pe lângă banii făcuți din tenis, tenismena are semnate multe contracte de imagine, de pe urma cărora vin sume generoase. Halep este una din jucătoarele favorite la US Open 2022 unde organizatorii au anunțat un buget record, de 60.000.000 de dolari, mult mai mare decât cel de la Wimblendon.

Halep, a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie!

Halep, a treia cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istorie

Simona Halep, care a făcut peste 40 milioane de euro din tenis și din contracte de publicitate, are investiții importante în imobiliare de care se ocupă membri familiei sale. Deține două hoteluri în Poiana Braşov (4 ****), o investiție de circa două milioane de euro. În plus, ea a ridicat în zona Mamaia un bloc de șase etaje cu apartamente de închiriat în regim hotelier. Acestor proprietăți li se adaugă locuinţele construite pentru folosinţa familiei.

Marea actriță Anna Szeles împlinește astăzi 80 de ani! Cum arată acum fosta soție a lui Florin Piersic la 32 de ani de când a emigrat /FOTO

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.