AcasăMoney&PeopleHarta tarifelor la schi în România

Harta tarifelor la schi în România

Cu 60 de lei pe noapte poţi merge la munte în staţiunea Arieşeni, din judeţul Alba. Tariful este valabil până pe 20 decembrie şi include cazarea în cameră dublă dintr-o pensiune de trei margarete.

 

BISTRIŢA-NĂSĂUD

O noapte pe Valea Blaznei te costă 90 de lei.  În tarif intră cazarea în cameră dublă dintr-un complex turistic.

BIHOR

O înnoptare în Stâna de Vale te costă 90 de lei. În preţ intră cazarea în cameră single dintr-o pensiune de două margarete. Tariful este valabil până pe 30 noiembrie.

BRAŞOV

Dacă vrei să mergi la schi la Predeal, o înnoptare în staţiune te costă 60 de lei. În tarif intră cazarea într-o cameră dublă la un hotel de trei stele din staţiune. Preţul este valabil până pe 23 decembrie.

O noapte în staţiunea Poiana Braşov te costă 50 de lei. Preţul este valabil până pe 15 decembrie şi acoperă cazarea într-o pensiune de trei margarete.

Cu 70 de lei pe noapte mergi la munte în staţiunea Săcele. Tariful include cazarea într-o pensiune de trei margarete.

O înnoptare în staţiunea Bran ajunge la 45 de lei. Tariful este valabil până pe 25 noiembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă dintr-o pensiune de trei margarete.

CLUJ

90 de lei te costă o noapte la  Muntele Băişorii. În tarif intră cazarea într-o cameră single la o pensiune din Munţii Apuseni. Tariful este valabil până pe 31 octombrie.

 

CARAŞ-SEVERIN


O înnoptare în staţiunea Muntele Mic te costă 80 de lei. Tariful include cazarea în cameră dublă dintr-o cabană şi demipensiune, şi este valabil până pe 30 octombrie.

Dacă vrei să mergi la schi în staţiunea Semenic, o cameră dublă (două locuri) dintr-un hotel ajunge în această perioadă la 150 de lei.

 

GORJ

 

O înnoptare la Rânca ajunge la 100 de lei. În preţ intră cazarea în cameră single dintr-o pensiune. Tariful este valabil până pe 31 ianuarie 2011.

 

HARGHITA

Dacă mergi la schi în staţiunea Harghita Băi, o înnoptare într-o pensiune de trei margarete te costă 60 de lei. În preţ intră şi demipensiunea.

 

Dar dacă vrei să mergi la Bucin, o noapte într-o pensiune te costă 54 de lei. Tariful acoperă şi demipensiunea.

 

Tot în Harghita, la Topliţa, o noapte într-o cameră single te costă 85 de lei. Tariful este valabil până la sfârşitul anului.

 

O înnoptare la Izvorul Mureşului ajunge la 75 de lei. În preţ intră cazarea într-o pensiune de lângă pârtia de schi Izvorul Mureş şi demipensiunea.

 

Dacă vrei să schiezi la Băile Homorod, o înnoptare la o pensiune de aici te costă aproximativ 76 de lei. Tariful acoperă cazarea şi demipensiunea.

 

HUNEDOARA

 

O înnoptare la Cheile Buţii ajunge la 120 de lei. În preţ intră cazarea într-o cameră single dintr-o cabană de două margarete.

 

Dacă vrei să mergi la schi la Straja, o cameră dintr-o pensiune din staţiune te costă 80 de lei pe noapte. Preţul acoperă cazarea în cameră dublă şi e valabil până la sfârşitul lunii octombrie.

 

O înnoptare la o pensiune de două margarete din Parâng te costă între 30 de lei şi 90 de lei, funcţie de facilităţile oferite. Preţul este valabil până la 1 decembrie.

 

MARAMUREŞ


O înnoptare într-o cameră single la Borşa te costă 60 de lei. Tariful este valabil până pe 20 decembrie.

 

Dacă vrei să mergi la munte la Cavnic, o înnoptare pentru două persoane la un hotel de trei stele la baza pârtiei Roata ajunge la 120 de lei. În preţ mai intră şi demipensiunea.

 

MUREŞ


O înnoptare în staţiunea Sovata te costă 65 de lei. Tariful este valabil până pe 20 decembrie pentru minimum trei zile de cazare. În preţ intră cazarea într-o cameră standard dintr-un hotel de două stele.

 

NEAMŢ

 

O noapte în staţiunea Durău te costă 80 de lei. În preţ intră cazarea în cameră dublă fără mic dejun. Tariful este valabil până pe 15 decembrie.

 

PRAHOVA

 

O înnoptare în staţiunea Azuga te costă 60 de lei. În preţ intră cazarea într-o cameră single dintr-un hotel. Tariful este valabil până pe 30 noiembrie.

 

Dacă vrei să mergi la Buşteni, o înnoptare se ridică la 85 de lei. Preţul acoperă cazarea în cameră dublă într-un hotel de două stele din staţiune. Tariful este valabil până pe 17 decembrie.

 

O noapte în Sinaia ajunge la 112 lei. În tarif intră cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de două stele.

 

SIBIU

O noapte la Păltiniş te costă între 105 de lei şi 159 de lei, funcţie de facilităţile oferite de hotelier. În preţ intră cazarea în cameră single într-un hotel de trei stele din staţiune.

Dacă vrei mergi la schi la Bâlea Lac, o înnoptare la o cabană de trei margarete ajunge la 105 lei.

SUCEAVA

O înnoptare la Gura Humorului pentru două persoane ajunge la 70 de lei în această perioadă. În preţ intră cazarea în cameră dublă dintr-o vilă. Tariful este valabil până la 21 decembrie.

Dacă vrei să schiezi la Vatra Dornei, o înnoptare într-o cameră dublă ajunge la 70 de lei.

Ultimele Articole