x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "politic"

De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l DEMITE pe Dragnea

Partidul Social Democrat dă în clocot cu mai puţin de 24 de ore înaintea deciziei cu privire la viitorul lui Liviu Dragnea, în fruntea formaţiunii.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.09.2018, 21:00

 

Au loc negocieri dure, trocuri, dar şi unele trădări în ambele tabere. Contestatarii liderului, în frunte cu Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Țuțuianu, cred că partidul nu mai are viitor cu un preşedinte “vulnerabil”.

 

Ba mai mult, aceştia susţin că au de partea lor zeci de parlamentari care ar înclina balanţa la orice vot important de acum înainte. În schimb, cei care au rămas cu Dragnea susţin că vor câştiga.

 

Viitorul politic al lui Liviu Dragnea în fruntea PSD, dar şi soarta guvernării se negociază intens în aceste momente. Liderii judeţeni ai social democraţilor au venit la Bucureşti pentru a spune dacă îl mai vor sau nu şef pe Liviu Dragnea.

 

Până în acest moment, Viorica Dăncilă- cea care deţine funcţia numărul doi în partid şi care ar urma să conducă interimar PSD dacă Liviu Dragnea pleca – nu a spus public de partea cui este în acest scandal uriaş.

 

Negocierile vor continua însă pentru că sunt organizaţii judeţene care nu au luat o hotărâre. Şedinţa Comitetului Executiv al PSD, for alcătuit din 68 de membri, va începe vineri la prânz.

 

Aşadar, contestatarii ar avea nevoie de cel puţin 35 de voturi. Dacă tabăra Dragnea va avea câştig de cauză, unii dintre cei care se opun conducerii ar putea alege să plece din partid.

 

mai multe, pe ProTV