x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(8) "companii"

Heberger România, un partener de încredere pe piața românească de construcții

Piața românească de construcții este în continuă dezvoltare. În ultimii ani foarte mulți oameni au investit în diverse proiecte de construcții, însă rezultatele nu au fost întotdeauna pe măsura așteptărilor.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.01.2019, 12:33

Domeniul construcțiilor a demonstrat în ultimii ani că are nevoie de o companie care să devină un partener de încredere pentru toți cei care au o idee, au și capital și vor să implementeze un proiect de succes.

Găsirea unei astfel de companii nu este o sarcină ușoară. În prezent, există foarte multe companii de construcții care promit, dar promisiunea se pierde pe drum până la finalizarea proiectului, ceea ce face ca rezultatul să nu fie pe măsura așteptărilor clienților.

Cu toate acestea, în acest domeniu în care adesea una se spune și alta se face, există o companie al cărei scop principal este satisfacerea clienților.

Este vorba de Heberger România, subsidiara grupului Heberger, din Germania. Din 2004 încoace se străduiește să demonstreze că este un partener de încredere pe piața românească de construcții. Face acest lucru prin oferirea de servicii de cea mai bună calitate.

De-a lungul timpul a dat dovadă față de clienți de angajament, eficiență și punctualitate în ceea ce privește managementul diverselor proiecte de construcție de la faza de proiectare până la cea de livrare a proiectului la cheie.

De asemenea, ajută investitorii să pătrundă pe piața românească de construcții pentru a-și optimiza proiectele și a le implementa respectând cerințele de calitate.

Fiindcă vrea să ofere clienților tot ce este mai bun, continuă în permanență să inoveze și să dezvolte cele mai înalte standarde de calitate din aria lor de specialitate.

Pentru activitatea pe care au desfășurat-o dea lungul timpului a primit numeroase certificări, precum ISO 9001, ISO 14001 sau OHSAS 18001, care reprezintă dovada dedicării sale pentru calitate și faptul că este un partener de încredere.

De asemenea, Heberger este membru de aur al Romania Green Building Council încă din anul 2012 și se dedică promovării responsabilității pentru mediu și a eficientizării consumului de energie în designul, construirea și a restul operațiunilor pentru clădirile din România.

Echipa sa este hotărâtă ca zi de zi să-și urmărească obiectivele, asigurând nu doar viitorul companiei, ci și servicii pe placul clienților săi.

Heberger reprezintă partenerul potrivit, care este capabil să fie alături de clienții săi în fiecare etapă a desfășurării proiectului datorită multor ani de experiență în planificarea și realizarea diverselor proiecte de construcție.

Nu contează ce idee au clienții care apelează la serviciile Heberger, experții săi sunt capabili să ofere rezultate semnificative în ceea ce privește planificarea proiectului, care țin cont atât de aspectele economice, cât și de cele funcționale.

Împreună cu clienții vor crea soluții durabile pentru proiectele dorite sau pentru viziunile existente. Heberger se bazează pe mulți ani de experiență și angajați calificați care au implementat deja cu succes numeroase planuri care au avut în centrul atenției clientul.

Arhitecții companiei sunt responsabili de planificarea tehnică, funcțională, creativă și economică, precum și de arhitectura clădirilor. Nu este vorba doar de planificarea construcției, ci mai ales de design-ul estetic și eficient al clădirii care urmează să fie construită.

Întrucât una din caracteristicile acestei companii este eficiența, specialiștii săi aleg pentru finalizarea proiectelor cele mai scurte căi, soluții flexibile și cooperează îndeaproape cu cei care se ocupă de managementul proiectului pentru a avea parte de calitate la cel mai înalt nivel și de o execuție mai rapidă.

Cele 20 de proiecte la care a participat până acum și care au fost finalizate cu succes, demonstrează clar implicarea activă a echipei acestei companii în ducerea la bun sfârșit a proiectelor în care se implică.

Unul dintre proiectele finalizate cu succes a fost Centrala OSB din Rădăuți, despre care surse din staff-ul OSB Production Facility au afirmat că a fost proiect ce i-a satisfăcut pe deplin și că recomandă Heberger România cu tărie având în vedere munca depusă în vederea finalizării cu succes a acestui proiect.

De asemenea, personalul Bucharest Airport Tower afirmă despre proiectul Băneasa Airport Tower că acesta a fost finalizat în timp util și a atins standardele de calitate care se potrivesc sau care depășesc cele mai bune exemple de clădiri de clasă-A din București, România. În plus, Heberger a reușit să mențină limitele bugetului și timpului clientului.

După cum se poate observa, se poate afirma cu convingere că Heberger România este un partener de încredere pe piața românească de construcții.