x


  • EUR
    4.7669
    USD
    4.3343
string(8) "justitie"

Herțanu, către Ghiță: „Sper să îți pot mulțumi pentru tot ce ai făcut pentru mine”

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, i-a trimis deputatului Sebastian Ghiță un mesaj tip text în care îi mulțumește pentru sprjinul pe care i l-a acordat, se arată în interceptările din documentele de la dosar, unde se precizează și că Ghiță a organizat o întâlnire în vederea exercitării de presiuni asupra conducerii Hidro Prahova pentru sprijinirea societății administrate de Herțanu.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Agerpres | Publicat: 24.06.2015, 19:31

Potrivit documentelor citate, la sfârșitul anului 2014, Iulian Herțanu i-a mulțumit lui Sebastian Ghiță, într-un SMS, pentru sprijinul pe care acesta i l-a acordat.

‘Nu o să te plictisesc cu nici o urare acum la intrarea în noul an. Vreau doar să știi că îmi doresc să apuc ziua în care sper să pot să-ți mulțumesc așa cum se cuvine pentru tot ce-ai făcut pentru mine și familia mea. Îți mulțumesc că exiști prieten drag. La mulți ani!’, i-a transmis Herțanu lui Ghiță la data de 31 decembrie 2014.

Conform documentelor de la dosar, Ghiță a organizat una dintre întâlnirile în cadrul cărora au fost exercitate presiuni asupra conducerii SC Hidro Prahova pentru sprijinirea societății administrate de Iulian Herțanu, care câștigase un contract pe fonduri europene care viza reabilitarea și extinderea sistemului de canalizare de la Comarnic.

 

Citiți mai multe pe Agerpres.ro.