AcasăActualitateHoria Brenciu, oficial rivalul lui Bănică Jr.! Se luptă pentru titlul de...

Horia Brenciu, oficial rivalul lui Bănică Jr.! Se luptă pentru titlul de cel mai bine vândut artist român pe bilete și 40.000 de euro în buzunare

Vechea rivalitatea din Ștefan Bănică Jr. și Horia Berenciu s-a reactivat. Cu un nou spectacol pe lângă cel anunțat, acesta din urmă declară deschisă bătălia pe bilete vândute la Sala Palatului.

Brenciu îi face concurență fostului colegi din banca juraților X Factor în sala unde Bănică Jr. deține recordul absolut de cel mai bine vândut artist român.  Încă din vară, Ștefan Bănică Jr și-a stabilit din timp doar două reprezentații la Sala Palatului (16, 17 decembrie a.c.), în vreme ce Horia Brenciu doar unul, pe 26 noiembrie. 

Însă succesul de care s-au bucurat biletele la spectacolul său aniversar, în anul în care entertainerul a împlinit 50 de ani, l-a împins pe acesta să mai rezerve o nouă dată la Sala Palatului, 25 noiembrie. Visând la două spectacole sold-out ”de căciulă”, pe lângă orgoliu, fiecare dintre cei doi poate ajuge la câștiguri de circa 34-40.000 de euro. În plus, Brenciu va urca pe scenă și pe 28 și 29 decembrie, ăn două noi reprezentații ale musicalului de succes ”Mamma Mia”.

Concurența lor, mai ales că se spune că împart același segment de public, este una mult mai veche.

Ilinca Vandici se teme de sărăcie! Face economii de frica unei crize economice

Horia Brenciu, oficial rivalul lui Bănică Jr.!

Horia Brenciu, oficial rivalul lui Bănică Jr.! Se luptă pentru titlul de ”cel mai bine vândut artist român” pe bilete

”Tradiționalele” concerte dedicate Crăciunului ale lui Ștefan Bănică Jr reprezintă cel mai de succes spectacol al unui artist român din ultimii 18 ani (peste 340.000 de plătitori în 76 de show-uri). ”Am fost la două spectacole de-ale lui Ștefan. Are o carismă ieșită din comun. El e actor de film. Sunt oameni înzestrați de la Dumnezeu cu calități pe care nu le poți nega”, spune despre Ștefan Bănică Jr., Horia Benciu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.