x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOP FINANCIAR. Azi vei avea șansa să închei definitiv o situație neplăcută

HOROSCOP FINANCIAR 11 iunie 2020

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.06.2020, 6:12

Berbec

Mergi înainte şi pune-ţi în practică toate ideile, chiar dacă ceilalţi le critică. Este important ceea ce doreşti tu să faci, nu ceea ce doresc cei din jur. Mercur te ajută Să dovedești că ideile tale sunt ingenioase, dacă nu îți asumi riscuri inutile.  

 

Taur 

Ai nevoie de divertisment să capeţi mai multă energie şi să priveşti lucrurile cu optimism. Joi seara este un moment bun să te relaxezi cu prietenii apropiați sau chiar să ieși la o terasă. Până la urmă, toate problemele se rezolvă, inclusiv cele financiare.   

 

Gemeni 

Pune sănătatea pe primul loc şi nu pleca la drum lung sau în concediu, până nu treci pe la medicul de familie. Ar fi bine să îți faci analizele, chiar dacă nu ai nicio problemă de sănătate evidentă. Venus retrograd din această perioadă poate scădea imunitatea.  

 

Rac  

Situaţia ta financiară pare să se îmbunătăţească. Azi ai putea avea o șansă să găseşti o nouă sursă de venituri ocazională. Sau ai putea să vinzi în profit o proprietate greu de întreținut. Atenţie, însă, la datoriile vechi care se acumulează. 

 

Leu 

Vei fi nevoit să negociezi dur, dacă vrei să obţii vreun profit din afacerile pe care le ai. Iar, dacă ești angajat, se anunţă schimbări salariale de pe urma cărora vei câştiga, dar trebuie să fii diplomat și să îți asumi responsabilități de care alții se feresc.  

 

Fecioară 

Este posibil să ai probleme financiare din cauza unei persoane care nu îşi plăteşte datoriile la timp sau care îţi cere bani pe termen lung. Împrumutul trebuie, însă, negociat și trebuie să pui anumite condiții, astfel încât celălat să fie responsabil. 

 

Balanță 

Azi, vei lua decizii importante privind banii altor persoane, fie în calitate de consilier, partener sau pur și simplu foarte bun prieten. Se pare că sfaturile tale sunt deosebit de apreciate în aceste zile, iar prietenii ţi se adresează cerându-ţi ajutorul. 

 

Scorpion

Azi vei avea șansa să închei definitiv o situație neplăcută. Se pare că te aşteaptă documente importante de semnat, un contract de vânzare-cumpărare sau o poliţă de asigurare. Nu este exclus să fie vorba chiar de un act de divorţ. 

 

Săgetător 

Munceşti mai mult şi te străduieşti să finalizezi un proiect mai dificil până la sfârșitul zilei. Salvarea s-ar putea să vină chiar de la soția sau partenera ta de viață care are experiență în domeniu. Iar efortul vostru va fi răsplătit mai repede decât te aşteptai. 

 

Capricorn 

Orice planuri ai avea pentru următoarele săptămâni, fă primul pas chiar azi și pregătește materialele, banii sau alte resurse de care vei avea nevoie. Dacă începi pregătirile azi, vei avea mai mult noroc să le finalizezi mai repede și să câștigi timp prețios. 

 

Vărsător 

Dacă nu ai noroc la bani, poate ai noroc în dragoste, cum spune o vorbă. Situaţia financiară este mai grea, din cauza lui Mercur retrograd, dar dragostea va fi frumoasă și s-ar putea să descoperi un ajutor nesperat din partea iubitei tale. 

 

Pești 

Începe o perioadă mai liniştită, în care te poţi ocupa de planurile strict personale. Ți-ar prinde bine azi să termini munca mai repede și să te gândești ce vrei să faci la sfârșit de săptămână, câți bani merită să investești și cine te-ar putea ajuta.