x


  • EUR
    4.8430
    USD
    4.2615
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOP FINANCIAR. Marțea nu este cea mai bună zi pentru decizii rapide

.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.05.2020, 6:59

Horoscop 26 mai 2020

 

Berbec 

Se spune că marțea sunt trei ceasuri rele, iar zodia ta mereu se împiedică de ele. Cum astrul Berbecilor, Marte, traversează acum zodia Pești, lasă lucrurile să curgă de la sine și vei avea mai mult de câștigat, inclusiv financiar. 

 

Taur 

Nu te baza pe subordonații tăi sau pe simpli parteneri de afaceri să înțeleagă planurile tale complexe. Azi este o zi bună pentru ședințe, pentru analize și mai ales pentru lămuriri, ca să te asiguri că nu vei pierde mulți bani pe viitor. 

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

Gemeni 

Grăbește-te încet și vei avea o zi foarte bună. Nu te pripi să iei decizii mari legate de afacerile sau de locul tău de muncă. Marțea nu este cea mai bună zi pentru decizii rapide, ci mai degrabă pentru analiză și pentru discuții pe marginea unor idei noi. 

 

Rac 

Se pare că astrele sunt de partea ta azi și îţi arată cele mai bune momente să acţionezi pentru a obţine mai multe avantaje la serviciu. Poate fi o zi foarte bună să negociezi și să obții mai mult, fie din partea unui client, fie din partea șefului direct.

 

Leu 

Profită de şansele care se ivesc chiar în dimineața acestei zile, adună informaţii detaliate, caută oferte de muncă sau încearcă să pui pe picioare o afacere în domeniul care te interesează. Munca şi eforturile depuse acum vor fi răsplătite.

 

Fecioară 

Mercur va avea veşti bune legate de bani pentru semnul tău astral. Până la sfârşitul săptămânii, situaţia ta financiară va fi stabilă, dar depinde de tine să păstrezi un echilibru între cheltuieli, câștigurile imediate și economii. 

 

Balanță 

Jupiter poate fi generos cu zodia ta și va deschide azi o perioadă lungă cu realizări şi câştiguri bune. Sigur că vor fi și riscuri, dar tu ești suficient de echilibrat pentru a te feri de situațiile în care investițiile nu își au rostul. 

 

Scorpion 

Încearcă să te orientezi către un domeniu nou, mai ales dacă locul de muncă sau colaborările de până acum nu mai sunt la fel de sigure. Pandemia de coronavirus schimbă lumea afacerilor și poți găsi alte oportunități chiar de azi. 

 

Săgetător 

O discuție liberă cu șeful tău sau cu partenerul tău de afaceri poate aduce idei bune azi. Jupiter favorizează comunicarea și planurile pe termen lung, astfel că poți lua o decizie bună azi care poate aduce pe viitor mai multe avantaje financiare. 

 

Capricorn 

O simplă colaborare care ar începe azi poate aduce pe viitor noi şanse profesionale. Ești căutat de persoane care se bazează pe creativitatea și ingeniozitatea ta și care știu că poți fi dedicat unei afaceri, dacă ești bine plătit. 

 

Vărsător 

Există riscul azi să apară neînțelegeri legate de proiectul la care lucrezi sau de ultimele cerințe venite din partea șefilor. Nu te lăsa demoralizat din cauza unor obstacole trecătoare. Totul se rezolvă, dacă ești diplomat și inventiv. 

 

Pești 

Te poți aștepta la vești bune și nu este exclus să apară azi şansa de a colabora cu o firmă serioasă şi de a câştiga suplimentar. Un fost coleg sau șef te caută tocmai pentru că știe că ești un profesionist și că vei face totul ca lucrurile să meargă ca unse.