x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOP FINANCIAR. Vei avea parte de primele câştiguri mai consistente după o perioadă de austeritate

HOROSCOP FINANCIAR 30 mai 2020 

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.05.2020, 6:02

Berbec

Ferește-te faci prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Sâmbăta este ziua în care trebuie să te ocupi de proiectele personale, dar alege numai activitățile care te relaxează. Lasă pentru altă dată muncile mai grele de acasă!

 

Taur 

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate în relația de cuplu, mai ales dacă ești căsătorit. Dacă ai neglijat treburile casnice în ultima vreme, începe să se vadă acest lucru. Ar fi o zi bună azi să te revanșezi și să repari câteva ceva prin casă. 

 

Gemeni

Ori alegi o plimbare lungă de dimineață, ori stai acasă și analizezi cu deosebită atenție proiectele pe care vrei să le începi în iunie. Dacă ai propria afacere, ar fi bine ca azi să acorzi mai multă atenție detaliilor pe care le-ai neglijat în ultimele săptămâni.  

 

Rac 

Nimic nu este prea greu, dacă ești ambițios, iar dacă te gândești la o afacere din care va profita întreaga familie, cu siguranță vei găsi o soluție bună. Cât despre investiții, azi poți avea discuții foarte bune și profitabile cu un prieten care te va susține. 

 

Leu

Astrul şanselor, Jupiter, promite o zi excelentă pentru zodia ta, iar planurile tale se vor desfăşura mai repede. Este important ca tot ceea ce faci azi să fie bine gândit de dimineață și să nu lași treburile mai grele în seama cuiva fără experiență. 

 

Fecioară 

Vei avea o zi destul de grea, dar frumoasă, pentru că vei munci când alții se distrează, dar vei fi mulțumit de rezultate. Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, vei reuși să avansezi foarte mult și să te bucuri de o seară cât mai liberă. 

 

Balanță

Trebuie să fii prudent când împrumuți bani, mai ales în această perioadă în care Venus este retrograd, pentru că este posibil să îi pierzi pentru totdeauna. Iar azi te va căuta un amic din tinerețe care are mare nevoie de ajutor.   

 

Scorpion 

Se încheie încă o lună de muncă și ești muumit de ceea ce ai reușit să finalizezi. Se pare vei avea parte de primele câştiguri mai consistente după o perioadă de austeritate. Poate că abia acum primești bonusulteptat. 

 

Săgetător 

Dacă te gândești la investiţii în obiecte de valoare, în bijuterii sau terenuri, ar fi bine să cauți ofertele de pe piață și vei avea noroc. În schimb, partenerul tău de cuplu ar putea avea probleme financiare pe care trebuie să le rezolvi rapid. 

 

Capricorn 

Poate fi o zi foarte bună să cauți o mașină nouă pentru tine sau pentru cineva din familie care are mare nevoie. Este o perioadă bună pentru investiții în mijloacele de transport, dar și pentru călătorii în doi spre destinații mai deosebite. 

 

Vărsător

Situația ta financiară poate să fie mult mai bună la sfârșitul lunii mai, dacă ți-ai păstrat locul de muncă sau dacă afacerile tale au rămas pe linia de plutire. Dacă ești în căutarea unui job nou, o veste primită după amiază îți va fi de folos.  

 

Pești 

Tensiunile de la serviciu nu te lasă în pace nici sâmbăta, când ai timp liber. Poate că ar fi bine să analizezi aspectele mai dificile în liniște, acasă, și apoi să încerci să le discuți cu șeful tău, săptămâna viitoare. Sigur vei găsi o idee salvatoare.