x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOPUL BANILOR. Când muncești cu folos și investești în lucruri de durată, este imposibil să nu câștigi!

HOROSCOPUL BANILOR 1 iulie 2020 

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.07.2020, 6:23

Berbec

Prima zi de iulie are o conjunctură astrală specială și va aduce vești de toate felurile pentru nativii Berbeci. Dacă primești o veste neplăcută dimineața, rămâi optimist pentru că după amiaza vei avea parte și de lucruri bune sau de o recompensă! 

 

Taur

Azi trebuie să dai dovadă de o diplomaţie fără cusur și să eviți persoanele care nu își respectă angajamentele. Lasă timpul să rezolve situaţiile în care sunt implicate persoane mai dificile, orgolii şi invidie nejustificată. Cu ele nu vei câștiga niciodată.    

 

Gemeni 

Când muncești cu folos și investești în lucruri de durată, este imposibil să nu câștigi! Iar azi este una dintre zilele bune ale zodiei tale în care poți număra banii adunați în ultima vreme. Dar va fi și o zi plină de energie, de idei bune și negocieri favorabile. 

 

Rac  

Apare o situație care trebuie rezolvată urgent. Poate fi o problemă de familie care îţi va răpi tot timpul liber şi te va obliga să faci un sacrificiu. Încearcă să apelezi şi la rudele care te-ar putea ajuta, să poţi încheia mai repede această situaţie fără să pierzi bani. 

 

Leu

Fă tot posibilul să pornești în luna iulie fără datorii, și îți va merge bine toată luna. O arată Mercur, care acum se află într-o conjunctură astrală favorabilă pentru afaceri și negocieri. Dar, dacă datorezi bani, tot ceea ce câștigi se va duce în buzunarul altora.  

 

Fecioară 

Vei avea mult de lucru, iar astrele te avertizează asupra unor probleme care se vor complica pe parcurs. Încearcă doar să nu cheltuieşti sume prea mari de bani, pentru că nu le vei recupera curând. Azi trebuie să fie o zi în care aduni banii, nu îi risipești!

 

Balanță 

Sunt oameni în compania în care lucrezi care urmăresc modul în care lucrezi și rezultatele pe care le ai, chiar dacă nu sunt șefii tăi direcți. În curând, este posibil să fii cooptat într-o echipă mult mai bună și să lucrezi la un proiect cu totul nou și provocator. 

 

Scorpion  

A fost mai greu să faci bani în luna iunie, dar munca ta din ultima vreme sau investițiile făcute cu bună rânduială încep să aducă beneficii de la 1 iulie. Azi vei avea o zi bună, în care veștile vor fi despre comisioane și recompense bine meritate. 

 

Săgetător

Fii deschis cu cei din jur, dar fereşte-te să fii tu cel care arată cu degetul când colegii sau șefii greșesc. Poate că timpul va găsi o soluţie mai bună, iar tot ceea ce trebuie să faci este să amâni discuţiile neplăcute. Ocupă-te doar de obligațiile tale cele mai importante. 

Capricorn 

Banii pe care îi câștigi azi nu vor pica din cer! Dar pentru un profit bun, concentrează-te asupra afacerilor sau soluțiilor bune pe care le-ai mai aplicat și au funcționat fără greșeală. Nu este o zi prea bună să încerci noi idei de a face bani!

 

Vărsător 

Sunt șanse foarte mari să primești o veste surprinzătoare după amiază și să fii înștiințat că cineva îți oferă o moștenire de familie. Poate fi un obiect de valoare, de la o bijuterie scumpă, la un certificat de acțiuni sau chiar o mașină. Cine te iubește, are grijă de tine!

 

Pești 

Pune bani deoparte pentru vacanță chiar de azi, indiferent că pleci în concediu luna aceasta sau luna viitoare. Economiile făcute de azi vor spori încet, dar sigur, pentru că îl ai de partea ta pe Mercur. El favorizează proiectele bine plătite luna aceasta!